Hesabım
    ‘Watchmen’in Yönetmeni Stephen Williams, Gerilim Filmi "Don’t Go in the Water"ı Yönetecek

    Williams, ilk sinema deneyimine hazırlanıyor..

    Variety / Shutterstock

    HBO’nun hit dizisi “Watchmen”i en son yöneten ve iki bölüme imza atan yönetmen Stephen Williams, Universal Pictures'ın orijinal gerilim filmi “Don't Go in the Water”ın başına geçti. Senaryoyu ise Peter Gaffney kaleme aldı. Film, gizemli bir canavar filmi olarak tanımlanıyor.

    Shawn Levy ve Dan Levine, 21 Laps Entertainment adına, Lit Entertainment Group'tan Adam Kolbrenner ile birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Adam Rodin ise yürütücü yapımcı olacak. Universal’ın yapım sorumlusu Başkan Yardımcısı Matt Reilly ve geliştirme direktörü Lexi Barta projeyi stüdyo adına denetleyecek. Genel prodüksiyonlar süresiz olarak kapatılsa da, stüdyolar özellikle gelişmekte olan projelere, yazar ve senaristlere odaklanıyor.

    Aslen J.J. Abrams tarafından keşfedilen Williams, “Lost” dizisinde yardımcı yapımcı olarak geçen son on yıl içinde TV dünyasında dişlerini gösterdi. Çalıştığı diğer bazı işler arasında Showtime’ın “Ray Donovan”ı ve AMC‟nin “The Walking Dead”i bulunuyor. Daha sonra Williams, “Lost”ta birlikte çalıştığı Damon Lindelof tarafından, Watchmen'in iki bölümünü yönetmesi için görevlendirildi. Şovdaki çalışmaları ona Hollywood'daki stüdyo yöneticilerinin dikkatini çeken bir Yönetmenler Birliği Ödülü adaylığı kazandırdı.

    Peter Gaffney ise şu anda “Harvest” ve “Terresterial” gibi çeşitli senaryolar geliştiriyor. Levy ve Kolbrenner, kısa bir süre önce Levy'nin Ryan Reynolds'u yönettiği 20th Century Fox filmi “Free Guy”ı üretti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top