Hesabım
    Chad Stahelski, Matrix 4'te Lana Wachowski İle Yaptığı İş Birliğinden Bahsetti

    Chad Stahelski, Matrix 4'ün dublörlerini eğitiyor!

    Matrix 4'ün çekimleri coronavirüs salgınının patlak vermesinden hemen önce son hızıyla devam ediyordu. Chad Stahelski ve David Leitch ise orijinal filmlerin ekibinde aldıkları role benzer olarak Matrix 4'ün dublörlerini eğitme görevini üstleniyor. Chad Stahelski, bu konuda Lana Wachowski ile yaptığı iş birliğini The Hollywood Reporter'a anlattı.

    Kariyerinde John Wick serisinin yönetmenliğini üstlenmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Chad Stahelski, Matrix serisinde dublör olarak görev almıştı. Şimdi ise Matrix 4'e dublör eğitmeni olarak dönüş yaptı. Oyunculara ve dublörlere dövüş ve kareografi eğitimi veren Stahelski, Lana Wachowski ile yaptığı ortaklık hakkında şu sözleri sarf etti: "Fikirleriyle birlikte bana geldi. 'Bu karakter. Bunlar olacak. Bu da fikir ayrılığının olduğu nokta. Burası duygusal, psikolojik ya da konu ne gerektiriyorsa sahnenin sonunda ona ihtiyacım olan yer. ' diyerek geldi. Ne söylerse hemen yapacağımızı söyleyebileceğimiz türden harika bir insan." Ayrıca Stahelski şu sözleri ekledi: "Lana her zaman avantajlı olmaya çalışan biri ve bu zorlayıcı bir şey. Muhtemelen iyi açıdan çalıştığım en zorlu insan. Eğer Matrix üçlemesini seviyorsanız, yaptığı şeyleri seversiniz. Çünkü çok zeki, eğlenceli ve hayranların ne istediğini anlıyor."

    Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Matrix 4, kadrosuna yeni nesil birçok oyuncu kattı. Üçlemenin sonunda Neo ve Trinity karakterlerinin ölmesine rağmen Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un kadroda yer alıyor olması akıllarda büyük soru işaretleri yaratmıştı. Söylenenlere göre filmin yıldızı Jessica Henwick olacak. Ayrıca oyuncular arasında  Jada Pinkett SmithJonathan Groff,  Yahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere gibi isimler yer alacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top