Hesabım
    Noah Centineo, Dwayne Johnson'lı ‘Black Adam’ın Kadrosuna Katıldı

    Film, New Line ve DC ortaklığında üretiliyor.

    Noah Centineo, New Line / DC ortak yapımı “Black Adam” adlı aksiyon serisinde Dwayne Johnson'ın liderliğindeki oyuncu kadrosuna katıldı. Centineo, moleküler yapısını boyutunu, gücünü ve dayanıklılığını değiştirme yeteneğiyle kontrol edebilen Atom Smasher'ı oynayacak. Johnson, ilk süper kahraman filminde başroldeki anti-kahramanı canlandırıyor.

    Centineo, Netflix'in “To All the Boys I’ve Loved Before”, “To All the Boys: P.S. I Still Love You”, ve “Sierra Burgess is a Loser” adlı filmlerinde rol aldı. Gelecek filmleri arasında İkinci Dünya Savaşı draması “The Diary” ve “To All the Boys 3.” yer alıyor. Johnson'ın gösterim şansı bulamayan “Jungle Cruise” filminde Johnson'u yöneten Jaume Collet-Serra, “Balck Adam”ı da yönetiyor. FlynnPictureCo'dan Beau Flynn, yapımcılığı Johnson, Dany Garcia ve Seven Bucks Productions'dan Hiram Garcia'yla beraber üstleniyor. Scott Sheldon, FlynnPictureCo'yu denetleyecek ve aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Johnson, son on yılın çoğunda anti-kahramanları ve aksiyon karakterleri oynamak için izleyici karşısına çıktı ama bu kez bir süper kahramana hayat verecek. “Black Adam”, Warner Bros. ve New Line’ın ortaklaşa imza attığı, geçen yıl dünya çapında 365 milyon dolar hazılat kazanan Zachary Levy başrollü “Shazam!” adlı filmin spin-off projesi. Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi.

    “Black Adam” 22 Ağustos'taki ilk DC FanDome'un bir parçası olacak. New Line ve DC, “Black Adam”ın senaryo detaylarını gizli tuttu. Senaryoyu Adam Sztykiel yazdı. Warner Bros. şimdilik, daha önce duyurduğu 22 Aralık 2021 vizyon tarihinde değişiklik yapmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top