Hesabım
    Justice League'in "Snyder Cut" Versiyonundan Yeni Klip!

    Justice League filminden daha önce görülmemiş bir sahne paylaşıldı

    Geçtiğimiz gün, JusticeCon’un “Zack Snyder on Spotlight” panelinde, yönetmen daha önce hiç görülmemiş “Justice League Snyder Cut" versiyonuna ait bir klip çıkardı. On saniyeden kısa süren klipte, Henry Cavill’in canlandırdığı Superman'in ölümden döndükten sonra Alfred Pennyworth (Jeremy Irons)'la buluştuğunu gösteriyor.

    Superman, araba üzerinde çalışan Alfred'i selamlamak için uçtuktan sonra “Alfred olduğunu varsayıyorum” diyor. Süpermen, önceki versiyonda kullanılmayan siyah takımını giyiyor. Önizleme klibi, filmin amaçlanan en boy oranı 1:4:3 olan Snyder kesiminin ana odaklarından birini de ortaya çıkarıyor. Panel sırasında Snyder, orijinal “Justice League”deki sahnelerin birçok önemli kısmının kırpılma nedeniyle çerçeveden kesildiğini açıkladı.

    Snyder film için, “Zack Snyder’s Justice League” adını almaya çalıştığını söyledi ancak yasal nedenlerden dolayı mümkün olup olmadığından emin olmadığını belirtti. Ayrıca Snyder, yeni versiyonda kurgulanmadan önce çektiği sahneleri kullanacağını doğruladı ve zorlu bir süreç olduğunu ama yeni versiyonu yapmanın büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

    Snyder, DC Comics'e bağlı iki film olan 2013 yapımı Man of Steel ve 2016 yapımı Batman / Superman: Dawn of Justice'i yönetti. 2017 yılında “Justice League”i de yönetmeye başladı ama acil bir ailevi meseleden dolayı projeden ayrılmak zorunda kaldı. Joss Whedon filmi bitirmek için çalıştı ancak, Snyder’ın orijinal versiyonunu büyük ölçüde değiştirdi. Bu durum, Snyder'ın kendi filmini ortaya çıkarması için hayranlar arasında bir haykırışa neden oldu. Bu haykırışlar karşılığını buldu ve “Justice League”in Snyder Cut'ı önümüzdeki yıl HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top