Hesabım
    Zack Snyder'ın "Justice League" Kurgusu HBO Max'te Yayınlanacak

    Merakla beklenen "Snyder Cut" dizi olabilir

    2017 süper kahraman filmi “Justice League”in çok konuşulan, yayınlanmamış versiyonu, 2021'de Warner Media’nın HBO Max adlı platformunda izleyiciyle buluşacak. Çizgi roman hayranlarının birkaç yıldır süren kampanyalardan sonra, “Justice League”in arkasındaki stüdyo olan DC Films topluluğu, orijinal yönetmen Zach Snyder'in kendi kurgusunun yayınlanacağını açıkladı. 2021 yılında, HBO Max'te Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg ve Superman aynı ekranda yer almak için geri dönecek. Yönetmen Zack Snyder, Henry Cavill liderliğindeki Superman filmi “Man of Steel”in sanal bir gösteriminin ardından canlı soru-cevap etkinliğinde haberi duyurdu.

    Snyder, 2016 yılında “Justice League”le ilgili çalışmaların çoğunu tamamladı ama yaşadığı aile trajedisi nedeniyle post prodüksiyon ve kurgu aşamasına dahil olamadı. Warner Bros., işi tamamlamak için “Avengers”ın yönetmeni Joss Whedon'ı getirdi ve her iki ismin değişen stilleri, pek çok taraftarın Snyder'ın projeye daha koyu bir bakış katacağına inanmasına neden oldu. Bildirilen 300 milyon dolarlık bir bütçeyle film, dünya çapında 650 milyon doların üzerinde hasılat yaptı ve çok iyi eleştiriler alamadı. 

    #ReleaseTheSnyderCut hashtagiyle büyük bir kampanya düzenlendi. Daha sonra, Kasım 2019'da “Wonder Woman” yıldızı Gal Gadot, hashtagi "Justice League"den gri tonlu bir paylaşmla tweetleyerek kampanyayı en üst seviyeye çıkardı. Affleck ve Synder'in takibi, hayranları da oldukça heyecanlandırdı. Hatta, Aquaman'in yıldızı Jason Momoa, daha karanlık versiyonun gösterilmesini istediğini duyurdu.

    Snyder, sonunda filmin kendi kurgusunun var olduğunu itiraf etti. Bu versiyon için yeni bir vizyon ihtimali zor gözükürken, HBO Max için yayınlanacağı haberi geldi. Yeni başlayacak olan bir platform için iddialı bir hamle olan Justice League'in Synder Cut'ının 4 saatlik bir süreye sahip olabileceği konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top