Hesabım
    Netflix, "Penceredeki Kadın"ın Haklarını Disney'den Devraldı

    Woman In The Window, Netflix'te gösterime girecek.

    Amy Adams'ın başrolünde yer aldığı Penceredeki Kadın ile ilgili yeni gelişmeler var. Disney, coronavirüs nedeniyle "Woman In The Window"un vizyon tarihini ertelemek zorunda kalmıştı. Ancak ertelemelerin sonucunda film vizyon takviminden tamamen çıkarıldı. Şimdi ise Netflix, filmin haklarını Disney'den tamamen aldı.

    Woman In The Window, Netflix dijital streaming platformu üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Joe Wright'ın merakla beklenen uyarlama filmi Woman In The Window'un Disney'de bulunan haklarının Netflix'e devredilmesine karar verildi. Ancak şaşırılan kısım Disney'in Woman In The Window'u Disney+'ta yayınlamak istemeyip Netflix'e devretmesi oldu. Film, ilk başta Fox'un bünyesindeydi. Ancak Disney'in Fox'u satın almasıyla birlikte şirket değiştirmek durumunda kalmıştı. Bu durumun, Woman In The Window'u Disney+'ta değil de Netflix'te görme nedenimiz olabileceği düşünülüyor.

    Penceredeki Kadın'ın konusu ise şöyle: A. J. Finn’in romanından uyarlanan filmde, kendisini eve kapatan Anna’nın hikayesi anlatılıyor. New York’da bir apartmanda yalnız yaşayan Anna, asla dışarı çıkmaz. Tüm zamanını evde içip, film izleyerek ve komşularını röntgenleyerek geçirir. Anna’nın rutin, sakin yaşantısı evinin tam karşısına taşınan Russell ailesinden sonra altüst olur. Anna, idealindeki aile olarak gördüğü Russell ailesini izlemeye başlar ve bir gün hiç görmemesi gereken bir şey görür.

    Filmde Amy Adams'a Gary OldmanAnthony MackieWyatt RussellBrian Tyree HenryJennifer Jason Leigh ve Julianne Moore gibi yıldız isimler eşlik ediyor. Netflix, filmin gösterimi için henüz bir tarih vermedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top