Hesabım
    Will Smith ve Kevin Hart, 'Planes, Trains and Automobiles'ın Yeniden Çevriminde!

    1987 yapımı filmin yeniden çevrimi yıldızlarla geliyor

    Son yılların ünlü komedyen ve aktörü Kevin Hart'la, iki Oscar adaylığı bulunan müzisyen aktör Will Smith, John Hughes komedisi Planes, Trains and Automobiles'in yeniden yapımı için birlikte bir yolculuk yapıyor. İkili, Paramount'la birlikte, kendi Hartbeat Productions ve Westbrook Studios şirketleri aracılığıyla, 1987 yılının sevilen komedi filminin yeni bir versiyonunu geliştiriyor ve yapımcılığın yanında yeni filmde başrolü de paylaşacaklar.

    Aeysha Carr tarafından kaleme alınan yeniden yapım, Smith ve Hart'ın, Neal Page ve Del Griffith ikilisi olduğu orijinalin modern bir güncellemesi olacak. İki karakter, çok iyi anlaşamasa da sevdiklerine, evlerine dönmek ve felaket tatil felaketleriyle mücadele etmek için birlikte çalışmak zorunda kalıyorlar ve kahkaha dolu olaylar bu noktada başlıyor. Hart and Smith'le birlikte Westbrook'tan Jon Mone ve Hartbeat'ten Bryan Smiley yapımcılığı üstlenecek.

    Ali ve Pursuit of The Happyness Smith filmleriyle iki kez Oscar adayı olan ve birçok başarılı filme imza atan Will Smith, bu filmler birlikte, ünlü tenis yıldızları Venus ve Serena Williams'ın babalarını canlandırdığı  Warner Bros. spor draması King Richard'da görülecek. Stand-up ve komedi programlarıyla daha çok tanınan ama son yıllarda sinema alanında da üretken olan Kevin Hart ise Die Hart dizisi ve The Man from Toronto adlı aksiyonla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

    John Hughes'un çektiği aynı adlı orijinal film 1987 yılında gösterime gird. Başrollerinde Steve Martin ve John Candy'nin olduğu "Planes, Trains and Automobiles", gelmiş geçmiş en iyi komedi filmleri arasında gösteriliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top