Hesabım
    Guillermo del Toro, ‘Pinocchio’ İçin Rüya Takım Kuruyor!

    Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton kadroya dahil oldu

    Guillermo del Toro, Netflix için çekeceği stop-motion animasyonlu müzikal film “Pinocchio”nun kadrosunu rüya takıma dönüştürüyor. Son açıklamaya göre, filmin kadrosuna Ewan McGregor, Tilda Swinton, Cate BlanchettDavid Bradley ve Finn Wolfhard dahil oldu. Yeni yetenek Gregory Mann, Pinokyo rolünde yer alırken, Cricket rolüyle McGregor ve Geppetto rolüyle Bradley filmde yer alacak.

    Diğer oyuncular arasında, daha önce isimleri açıklanan Christoph Waltz, John Turturro, Ron PerlmanTim Blake Nelson ve Burn Gorman yer alıyor. Del Toro çarşamba günü yaptığı açıklamada; "Bu rüya projesini yıllarca sürdürdükten sonra, mükemmel ortağımı Netflix'te buldum. Dikkate değer bir oyuncu kadrosu oluşturmak ve ekibin küratörlüğünü yapmak için uzun bir zaman harcadık. Netflix tarafından sessizce ve dikkatlice, neredeyse hiç ritim kaçırmadan sürekli destekle kutsanmış durumdayız. Hepimiz animasyonu büyük bir tutkuyla seviyor ve uyguluyoruz. Bu klasik hikayeyi tamamen yeni bir şekilde anlatmak için ideal bir araç olduğuna inanıyoruz.” dedi.

    İlk kez 2018'de duyurulan film, 1930'larda Mussolini’nin İtalya'sında faşizmin yükselişi sırasında geçecek. Pinokyo, babasının beklentilerini karşılamaya çalışırken bir aşk ve itaatsizlik hikayesi yaşayacak. Filmin yönetmenliğini Guillermo del Toro'yla birlikte Mark Gustafson, senaryosunu ise yine Guillermo del Toro ve Patrick McHale üstleniyor. Şarkı sözlerinde de payı olan Del Toro, bu alanda da Katz'la ortaklık kurdu ve beseteleri usta isim Alexandre Desplat yapacak. Gris Grimly, Pinokyo karakteri için orijinal tasarımı yarattı.

    Ana çekimler geçen yılın sonlarında ShadowMachine’in Portland stüdyosunda başladı ve prodüksiyon, pandemi sırasında kesintisiz devam etti. Netflix duyurusu, Disney'in Tom Hanks'le Geppetto'yu oynaması için ilk görüşmelerde olduğunu onayladıktan iki hafta sonra geldi. Robert Zemeckis, “Aladdin”, “Beauty and the Beast” ve “The Lion King” gibi Disney animasyon filmlerinin live-action yeniden yapım serisinin sonuncusu olan projeyi yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top