Hesabım
    Neil Patrick Harris, "Matrix 4" Hakkında Konuştu

    Yıldız oyuncu Neil Patrick Harris, Matrix 4 heyecanından bahsetti.

    Sinema tarihine kazınan Matrix serisi, yeni bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Filmin anahtar karakterlerinden birini How I Met Your Mother ile tanıdığımız, Broadway'in sevilen oyuncularından Neil Patrick Harris canlandıracak. Harris ilk kez film hakkında konuştu. Büyük bir merakla beklenen filmde Lana Wachowski'nin çalışmasından bahsetti.

    Matrix serisinin yapı taşlarını oluşturduğunu söyleyebileceğimiz Ajan Smith ya da Morpheus gibi karakterler Matrix 4'te yer almayacak. Ancak onun yerine yıldız oyuncular ve yeni karakterleri gelecek. Neil Patrick Harris ve dedikodulara göre canlandıracağı kötü karakter de bunlardan biri. Aslında Harris'in rolü, filmde küçük bir yer kaplayacak. Oyuncu, karakteri ve film hakkında şu sözleri sarf etti: "Bence Lana'nın harika bir enerjisi var ve geçmişte kullandığı görsel tarzı taşımaya devam ediyor. Hep büyük bir aksiyon filminde başrol olmak istemişimdir. Bu benim için hiç kötü değil. Ama biraz yüzeysel ve kum havuzunda oynamak bana göre eğlenceli."

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosunda Neil Patrick Harris'in yanı sıra orijinal filmlerin Neo'su Keanu Reeves, Trinity'ye hayat veren Carrie Anne Moss, Merovingian olarak Lambert Wilson ve Niobe olarak Jada Pinkett Smith'in yer alacak. Ayrıca Yahya Abdul-Mateen IIJessica Henwick, Matrix 4'ün diğer önemli isimleri arasında yer alıyor.

    Matrix 4, 1 Nisan 2022'de tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top