Hesabım
    Angelina Jolie, Biyografi Filmiyle Yönetmenliğe Dönüyor

    Jolie, dört yıl sonra yönetmen koltuğunda oturacak..

    Angelina Jolie, İngiliz savaş fotoğrafçısı Don McCullin hakkında, aynı adlı otobiyografisine dayanan bir biyografi filmi olan "Unreasonable Behaviour"ı yönetecek. Film, Hardy Son & Baker şirketi adına Tom Hardy ve Dean Baker, Working Title Films adına Tim Bevan ve Eric Fellner'in yapımcılığında gerçekleştiriliyor. McCullin ve Mark George ise yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    Senaryoyu BAFTA adaylığı bulunan senarist Gregory Burke yazıyor. Film, ünlü İngiliz savaş fotoğrafçısının, kendisini yoksulluk çeken, savaş zamanı Londra'sından dünyanın en tehlikeli savaş bölgelerinden bazılarına götüren hayatını anlatacak. Jolie, "Don McCullin'in hayatını filme alma şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Korkusuzluk ve insanlığın eşsiz birleşimine, savaşın gerçeğine tanık olmaya olan tutkusuna ve sonuçlarına katlananlara karşı duyduğu saygısından etkilendim. Bir film yapmayı umuyoruz. Don’un fotoğrafçılığı, tanık olduğu olağanüstü insanlar ve olaylar, gazetecilikte benzersiz bir dönemin yükseliş ve düşüşü hakkında tavizsiz bi hikaye." dedi.

    Don McCullin ise projeyle ve Jolie'yle ilgili şunları söyledi: “Angelina’nın Kamboçya hakkındaki son filmini izledikten sonra ve orada savaş sırasında çok zaman geçirdikten sonra, mekanı böylesine güçlü ve doğru bir şekilde temsil etmesinden çok etkilendim. Onunla güvenli, yetenekli ve profesyonel ellerde olduğumu hissediyorum." 

    HSB'den Hardy ve Baker, "Don McCullin, uzun süredir derin saygı duyduğumuz biri. Dikkat çekici hikayesi acımasız dürüstlük, gözü kara cesaret ve sınırsız empati barındırıyor. Angelina, hepimizin aradığı malzemeye, alakalı ve ikna edici, etik açıdan hassas ve ilgi çekici bir yaklaşım oluşturdu. Vizyonundan heyecan duyuyoruz ve olağanüstü katkısı, hizmeti ve insanlığa ömür boyu çalışmasıyla hatırlanmayı hak eden bir adamı tasvirini desteklemeyi dört gözle bekliyoruz. "

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top