Hesabım
    Toni Collette, İlk Yönetmenlik Denemesine Hazırlanıyor

    Collette, bir edebiyat uyarlaması yönetecek..

    Toni Collette ilk uzun metrajlı filmini, Lily King’in “Writers and Lovers” romanının uyarlamasıyla yapacak. Geçen yıl piyasaya çıktığında en çok satan romanlardan biri olan eser, 1990'ların Boston'ında az istihdam edilen, istekli bir yazar olan ve dünyası yakın zamandaki bir aşk ilişkisi ve annesinin ani ölümüyle sarsılan Casey Peabody'nin hikayesini anlatıyor. Aynı anda çok farklı iki adama aşık olduktan sonra hayatı karmaşık bir hal alacak

    Spotlight” ve “The Mauritanian” filmlerinin yapımcısı Topic Studios projeye destek verecek. Collette, senaryoyu Nick Payne (“The Crown”)'le birlikte yazacak. Oyuncu ayrıca, Susannah Grant ve Sarah Timberman'le birlikte Vocab Films adı altında, Topic Studios adına projede yer alan Michael Bloom, Maria Zuckerman ve Ryan Heller'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek.

    Collette yaptığı açıklamada, "Bir süredir yönetmenlik yapmak istiyordum ama günlük işimle biraz meşguldüm. Lily King’in güzel, komik, hareketli romanını sinemasal hayata taşımaktan dolayı daha heyecanlı olamazdım. Bir kadın ve bir sanatçı olarak benimle konuşan güçlendirici bir hikaye. Nihayetinde, kendini tanımaya ve ona inanmaya başlamakla ilgili. Bu, her zaman kolay bir başarı değil ancak herhangi bir kişinin alabileceği en önemli yolculuk. Bana, pek çok açıdan ilham veriyor." dedi.

    Collette ve Topic Studios daha önce Bleecker Street tarafından bu yılın sonlarında yayınlanacak olan yeni drama “Dream Horse”ta işbirliği yaptı. Collette’in en çok bilinen rolleri arasında "Muriel's Wedding", "Hereditary" ve "The Sixth Sense" filmindeki Oscar adayı çalışması yer alıyor. Televizyonda ise "The United States of Tara" ve "Unbelievable" dizilerinde Emmy ödülleri kazandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top