Hesabım
    Patty Jenkins, Star Wars Rogue Squadron Filmi Hakkında Konuştu

    Jenkins, filmin geldiği aşamadan bahsetti

    Patty JenkinsRogue Squadron filminin senaryosunun neredeyse tamamlandığını ve ön prodüksiyonun planlara uygun ilerlediğini doğruladı. 2015 yapımı Star Wars: Force Awakens filminin yayınlanmasının ardından Disney, Star Wars içeriğiyle ilgili büyük planlar yaptı ve 2019'a kadar her yıl yeni bir film çekti. Stüdyonun seri için büyük planları vardı ama filmlere giderek daha olumsuz tepkiler gelmeye başladı.

    Önümüzdeki yıllarda televizyon tarafı patlamaya hazırlanırken, filmler daha yavaş ilerliyor. Şu anda takvimdeki bir sonraki Star Wars filmi Jenkins'in Rogue Squadron'u. Geçen yıl Disney'in Yatırımcı Günü etkinliğinde duyurulan Rogue Squadron, Jenkins'in ilk Star Wars filmi ve aynı zamanda serinin bir kadın tarafından yönetilen ilk filmi olacak. Filmin, Aralık 2023'te vizyona girmesi planlanıyor, bu nedenle senaryoyla ilgili detaylar hala zayıf. Filmin bir grup "Asi" pilotuna odaklanacağı kesin. 

    Jenkins, Warner Bros. Studio Tour Hollywood'un yeniden açılışında Hollywood Reporter'la konuşurken Rogue Squadron hakkında yeni bir güncelleme yaptı. Film hala ön yapım aşamasında olmasına rağmen, Jenkins "muhteşem" olduğunu söyledi. Rogue Squadron resmi olarak duyurulmadan önce bu konuda çok çalışıyordu ve şimdi işler gerçekten meyve vermeye başlıyor. Jenkins; "Bunu duyurmadan önce zaten altı aydır üzerinde çalışıyordum, bu yüzden oldukça derindeyiz. Bir senaryoyu bitiriyoruz, ekip kuruyoruz ve her şey harika gidiyor. Hikaye için çok heyecanlıyım ve gerçekten yeni şeylere başlamak için büyük bir sorumluluk ve fırsat olan Star Wars'un bir sonraki bölümü için oldukça sabırsızım. Bu yönüyle de gerçekten heyecan verici." dedi

    Sadece birkaç hafta önce, Matthew Robinson'ın (Love & Monsters) Rogue Squadron'un gizemli yazarı olduğu doğrulandı. Senaryonun tamamlanması, Rogue Squadron'un bu yıl içinde prodüksiyona başlayabileceğini gösteriyor gibi görünüyor, ancak, Jenkins bunun son taslak olup olmadığını söylemedi. Çekimlerin başlayabilmesi için senaryonun bazı değişikliklerden geçmesi gerekebilir. Ek olarak, henüz bir oyuncu seçimi duyurusu yok ve Jenkins'in yorumları, şu anda ekibe daha fazla odaklandığını gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top