Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Yahya Abdul-Mateen II, Aksiyon Filmi ‘Ambulance’ta!

    CinemaCon etkinliğinde filmin ilk görselleri paylaşıldı

    Universal, çarşamba günü, Las Vegas'taki CinemaCon sunumu sırasında Ambulance filminden yeni bilgiler ve fragman bıraktı. Etkinlik, aksiyon filmlerinin usta yönetmeni Michael Bay'in aksiyon filmi Ambulance'a ilk bakışı sağladı. Başrollerini Jake Gyllenhaal, Eiza GonzalezYahya Abdul-Mateen II ve Garret Dillahunt'un paylaştığı filmde, soygunları ters giden iki soyguncu bir ambulans çalıyor.

    Mateen, karısı ve çocuğu olan, işçi sınıfı mensubu bir adamı oynuyor. 231.000 dolara umutsuzca ihtiyacı var ve suça karışmış eski bir suçluyu oynayan Gyllenhaal'a yaklaşıyor. Gyllenhaal'ın karakteri onu 32 milyon dolarlık bir banka soygununa ikna ediyor. Gyllenhaal, "Ben senin kardeşinim, benim için bir şey yaparsan senin için her şeyi yaparım." diyor.

    Fragmanda etkileyici anlar da görüldü: Gyllenhaal, soygun sırasında bir polisin bankaya girmesine izin veriyor, bu da işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Sonunda ikili tarafından bir garajda vurularak öldürülüyor ve gerilim başlıyor. Gonzalez ise onu kurtarmak için geliyor. SWAT ekipleri, camdan fırlayan adamlar, hızlı dönüşler ve Bay'in en iyi yaptığı şekliyle hızlı bir tempo var.

    Gyllenhaal, klibin başında, "Bu tür bir film büyük bir eski sinema salonu için yapıldı.” dedi ve filmin salon gösterimlerini tercih edeceğinin mesajını vermiş oldu. Oyuncu, AMC Village 7'yi en sevdiği salon olarak açıkladı. Ambulance, 18 Şubat 2022 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top