Hesabım
    The Old Guard'ın Devam Filminin Yönetmeni Belli Oldu

    Charlize Theron, rolüne geri dönüyor!

    Netflix, Charlize Theron liderliğindeki aksiyon-macera filmi “The Old Guard”ın devam filmini yönetmesi için Victoria Mahoney'i görevlendirdi. “The Old Guard”, Temmuz 2020'de Netflix'te yayınlandı ve platformun resmi olmayan ölçümlerine göre, ilk dört haftasında 78 milyon görüntüleme alarak bir hit haline dönüştü. Theron'la birlikte geri dönen oyuncular arasında KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca MarinelliVeronica Ngo ve Chiwetel Ejiofor yer alacak.

    Gina Prince-Bythewood, Greg Rucka'nın çizgi romanına dayanan ilk filmi yönetti ama Sony'nin Viola Davis'in oynadığı “The Woman King”i de dahil olmak üzere birçok projede çalışmakla meşgul olduğu için devam filmi için geri dönmemeyi seçti. Prince-Bythewood, dizginleri yakın zamanda J.J. Abrams'ın yönettiği “Star Wars: The Rise of Skywalker”da ikinci birim yönetmenliği yapan Mahoney'e devretmek için zaten istekliydi.

    Prince-Bythewood yaptığı açıklamada, “Old Guard'ı ve dünyaya katmaktan onur duyduğum hikaye ve karakterleri seviyorum. Türü değiştirmek heyecan vericiydi. Devam filmini yönetmemeye karar verdim ama yapımcı olarak devam edeceğim. Vic Mahoney'le birlikte, bir sonraki bölümü emin ellere bırakıyorum.” dedi. “Star Wars”tan bu yana Mahoney, aranan bir yönetmen oldu ve şu anda Paramount için çizgi roman uyarlaması “Kill Them All”un yönetmenliğini yapmak konusunda görüşmelerde bulunuyor.

    Mahoney yaptığı açıklamada, “'Old Guard, harika bir kolektif başarının ürünü. Yüzlerce kez izlemiş olmalıyım ve bu nedenle, heyecanımın gerçek ölçüsünü anlatamam." dedi. Prince-Bythewood, Skydance için Theron, David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger'la birlikte yapımcı olarak filmde kalacak. Filmin yapımcıları ortak bir açıklamada, “Vic'in 'The Old Guard' ekibine katılması bizi çok heyecanlandırdı. Bu karakterlere olan tutkusu ve filme yönelik hırslı vizyonu hepimizi etkiledi. Onunla çalışma fırsatı için minnettarız.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top