Hesabım
    Morgan Freeman, Al Pacino ve Helen Mirren Bir Arada: ‘Sniff’

    Oscar ödüllü oyunculardan yeni macera!

    Nigel Parry / Brigitte Lacombe / Trevor Leighton

    Oscar ödülü sahibi oyuncular Morgan Freeman, Al Pacino, Helen Mirren ve Oscar adayı Danny DeVito, kara filmin şık bir yeniden keşfi olan “Sniff”te rol alacak. “Ray”in arkasındaki Oscar ödüllü yönetmen Taylor Hackford tarafından yönetilen film, dedektif Joe Mulwray (Freeman) ve ortağı William Keys'i (DeVito), iki sakininin gizemli ölümünün ardından üst düzey bir lüks emeklilik topluluğunu araştırırken izliyor.

    Normal bir dava olarak başlayan şey, dedektif ikilinin kıdemli yaşam topluluğu kralı Harvey Stride (Pacino) ve onun femme fatale infazcısı The Spider (Mirren) tarafından kontrol edilen gizli bir seks, uyuşturucu ve cinayet yeraltı dünyasını ortaya çıkarmasıyla tuhaf bir hal alır. Endeavor Content ve CAA Media Finance, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TIFF) dünya çapında satışları başlatacak.

    Adam Goodman ve Matt Skiena, Hackford'la birlikte kendi yapım şirketi Anvil Films aracılığıyla Dichotomy Creative Group adına yapımcılık yapacak. Hackford; “Her zaman büyük bir kara film hayranı oldum ama gerçekten bir tane yapmadım. Lüks bir emeklilik topluluğunda bir kara film kurma konsepti ilginç geldi. Baby boomer nesli emekli olurken, bu gruplar Amerika Birleşik Devletleri'nin her yerinde çoğalıyor. Çok para var ve insanlar güzel bir ortamda yaşamak istiyor. Bunlar broşürlerde ama Tom Grey'in yaptığı, yüzeyin altında nelerin gizlendiğini göstermekti." dedi.

    Hackford, açıklamasının devamında ise; "Bunun parlak bir fikir olduğunu düşündüm ve iyi bir kara filmin doğasına uygun gördüm. Karanlık hikaye, inanılmaz derecede çarpık karakterler ve harika bir idaresi olduğunu düşündüm. Adam ve Matt, 'Çalışmak istersen senindir' dediler. Yazar Tom Grey ile tanıştım, tıkladık ve üzerinde birlikte çalıştık, o yazıyor, ben fikirlerimi koyuyorum.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top