Beyazperdem
Selim Bayraktar
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Iraklı
Doğum tarihi 17 Haziran 1975 (Kerkük,Irak)
Yaş 43
8
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Biyografi

Selim Bayraktar, 17 Haziran 1975 yılında Irak’ta doğdu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan Bayraktar, birçok tiyatro oyununda yer aldı. 2006 yılında “Köprü” dizisi ile televizyon dünyasına adım atan Selim Bayraktar, 2012 yılında başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre gibi isimlerin yer aldığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı ‘Sümbül Ağa’ dizisi ile dikkatleri çekti. Selim Bayraktar ayrıca, “Bir Bulut Olsam”, “Aşk Sana Benzer”, “ İstanbul Kırmızısı”, “Cingöz Recai”, “ Ufak Tefek Cinayetler”, “Sevgili Komşum”, “Arada”, “Can Dostlar” gibi birçok dizi ve filmde rol aldı.

Filmografi

Can Dostlar
Can Dostlar
17 Ocak 2019
Sevgili Komşum
Sevgili Komşum
19 Ekim 2018
Arada
Arada
13 Nisan 2018
Cingöz Recai
Cingöz Recai
13 Ekim 2017
Vezir Parmağı
Vezir Parmağı
24 Ocak 2017
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Fotoğraflar

7 Fotoğraf

Haber

Çoban Yıldızı Başlıyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
6 Ocak 2017 Cuma
Muhteşem Yüzyıl Erkeklerinden Muhteşem Kareler!
HABERLER - Sanatçılar
26 Mart 2014 Çarşamba
Sarayın dokuz erkeği, GQ Türkiye için stüdyoya girdi.
Best of Tv 2011
HABERLER - Özel Dosyalar
21 Aralık 2011 Çarşamba
Yılın en iyi yerli yabancı dizilerini, oyuncularını, yıldızı parlayanları seçtik..
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top