Beyazperdem
Selim Bayraktar
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
8
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Filmografi

Cingöz Recai
Cingöz Recai
13 Ekim 2017
Vezir Parmağı
Vezir Parmağı
25 Ocak 2017
Aşk Sana Benzer
Aşk Sana Benzer
23 Ocak 2015
Kanlı Girdap
Kanlı Girdap
22 Temmuz 2016
Kırmızı
Kırmızı
15 Mayıs 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

7 Fotoğraf

Haber

Çoban Yıldızı Başlıyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
6 Ocak 2017 Cuma
Muhteşem Yüzyıl Erkeklerinden Muhteşem Kareler!
HABERLER - Sanatçılar
26 Mart 2014 Çarşamba
Sarayın dokuz erkeği, GQ Türkiye için stüdyoya girdi.
Best of Tv 2011
HABERLER - Özel Dosyalar
21 Aralık 2011 Çarşamba
Yılın en iyi yerli yabancı dizilerini, oyuncularını, yıldızı parlayanları seçtik..
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top