Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Jane Lynch
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 14 Temmuz 1960
    Yaş 60
    26
    yıllık kariyer
    71
    film ve dizi

    Filmografi

    UglyDolls
    UglyDolls
    17 Mayıs 2019
    100% Wolf
    100% Wolf
    15 Ocak 2021
    Ralph ve İnternet
    Ralph ve İnternet
    11 Ocak 2019
    Manhunt (2017)
    Manhunt (2017)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Will & Grace
    Will & Grace
    Vizyon tarihi belirsiz
    Angel From Hell
    Angel From Hell
    Vizyon tarihi belirsiz
    Criminal Minds
    Criminal Minds
    Vizyon tarihi belirsiz
    Glee
    Glee
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    102 Fotoğraf

    Haber

    Showrunner Greg Daniels, ‘Space Force’un Geleceği Hakkında Konuştu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    2 Haziran 2020 Salı
    Daniels, ikinci sezon hakkındaki fikirlerini açıkladı
    Angel From Hell İptal Edildi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    9 Şubat 2016 Salı
    Jane Lynch’in son projesi yayından kaldırıldı
    10 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top