En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Semra Sobaci
2 değerlendirmeler
Takip Et!
Dizi eleştirileri
1,5
15 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Severek izlediğim bir diziydi. Ama ne yazık ki dizi sadece küfür ve cinsellik göze sokuluyor. Bıktık artık yaaa gerçekten. Her şey bu demek değil.. ağız tadıyla düzgün birseyler izlemek istiyoruz. Sürekli küfür Sürekli hakikaten bu kadar basit olmamalı.
Ben gayet çok beğendim umarım 4 sezon gelir çünkü olayın haber kanalı ile ilgisi yok eğer biraz daha dikkatli bakarsanız bir belgesel gibi bir aslan bir kuşun savaşı ama ikisi de olmazsa o savaş olmaz. Aslanın kuşa,kuşun da aslana ihtiyacı var. Siz o puan veren kişiler bence tekrar izleyin ben 10 üzerinden 100 veriyorum ve devamı umarım gelir
Kuş uçuşu dizisi tam anlamıyla mükemmeldi küfürleri ben de fazla buldum ama hayati hayatın zorluğunu iş hayatını ve erdemli olmayı anlatan süper bir dizi olmuş lale karakterine hayran kaldım aslan olmak kolay değil çok çalışmak sana saldırana bile şans vermek onu anlamaya çalışmak gerçekten sabırlı güçlü savasci aslanlara ihtiyac var. Ellerinize sağlık diyorum kesinlikle izleyin ...
Dizinin ana konusu muhteşem ama dizide sürekli içip , sevişiyorlar.Belki de medya dunyasi gercekten böyledir.oysa ki medya mutfağında neler oluyor,Asli o kadar salak hareketler yapti nasil tekrar yükseldi,Lale'nin geçmişteki medya deneyiminden bahsedilebilirdi.
Netflix ten film başlar başlamaz ilk saniyeler vıcık vıcık sevişme erkek erkeğe kız kıza küfürler havada yani yerinde ve zamanında değil abartılı bir şekilde hayvanî bu nedir yaw...seksten aileden erkeklerden hatta insanlıktan tiksindim artık herşeyin fazlası zarar dedikleri bu olsa gerek ve de değiştirsem hangi filmi açsam aynı...YETİŞKİNLER İÇİN AŞK diye bir film izledim netflixte cinsellik vardı içinde ama yerinde ve zamanında olduğu için çok güzel bir filmdi...illa cinsel içerik olacak diye b...okunu çıkarana kadar yani bence azıcık insanca...hayvanat bahçesinde film izler gibi kim kimi yakalarsa... kuş uçuşu ilk bölümleri güzeldi ama tadında bırakmadılar
Bir dizide bu kadar alkol tüketildiğini ilk kez görüyorum,yabancı yapımlarda bile rastlamadım bu kadarına,sabah akşam yerli yersiz sürekli herkesin elinde bir kadeh şarabı yada viski bardağı,üstelik et yediği için karşısındakini eleştiren kişi de aynı şekilde,dizi genel olarak vasat,oyuncular iyi
Güzel ve sürükleyici olması sevindirici olsa da, duraksama ve ikili konuşma çok uzun süre dolsun diye yapılmış. Zengin patron kızı daha fazla ekran hak edebilirdi. Ya da kıskanç arkadaş spiker olduktan sonra kenan ona daha hırslı hazırlık yaptıra bilir idi. İlk bayılma yusuf için gereksiz di. sex sıkandalı aslı da patlaması güzel, ama emrenin sonrasın da olmaması biraz saçma olmuş. Ve cio ya ben yaptım dediği halde başrolün haberinin olmaması kıskanç eski arkadaşın bunu koz olarak kullanmaması can acıtmak için mükemmel fırsat iken yapmaması saçma olmuş. Karışık bir yazı ama şimdi izledim ve ilk defa yorum yapıyorum kusura bakmayın. Kenan daha az ekran da kalabilir çünkü onun dünyası işi ile aşkı. Bizim küçük cadımız her zamanki gibi harika idi. Ve son da büyük buluşma bir tık daha ağzımıza bal çalabilir idi. 4 sezon olması için. Aşk çözülmeli, şeytanımız artık duayen olmalı. Onun da kenanı yusuf olmalı. Zengin patron kızı da artık ağır başlı ve oturaklı olmalı, yılların verdiği tecrübeli gerçek cio'muz yaşı itibari ile emekli olmalı. Duayen spiker son bölüm gibi seminerler vermeli, kenanı da onu evde yada teknede beklemeli. Kıskanç eski arkadaş da artık egeye yerleşip yerel bir gazeteci ya da sofisike bir iş ile aile kurmalı. Geriye kalan son bölüm aslı ile final yapmalı.
Popüler bir dizi olmuş, batı özentisi fazlaca. İbrahim çelikkol burda hiç yakışıklı gelmedi bana ama Birce sevmiş ne diyelim. Ellerinden şarap kadehi düşmedi dizi boyunca. Et yemek gut yaparmış da alkol ne yapar acaba. Bi de o kadar azim, hırs, çaba eeee sonu böyle olmamalıydı.
İlk bölümde diyorsunuz ki galiba güzel bir dizi buldum. Çok geçmeden anlıyorsunuz, sadece bir şey anlatmak için tasarlanmış bir hikaye. Olay örgüsü, olayların mantığı, izlenecek adımlar vs hep es geçilmiş. Mesela karakter şöyle bir şey yapacak diye belli ediyor ve o olay 10 dakika içinde oluyor. Size de "ya bu kadar kolay kandırılınır mı insan" vs demek kalıyor. Her açıdan kötü bir yapım. Netflix böyle devam ederse bence silinip gidecek.
Ay Yapım için çok basit bir dizi olmuş. Baş karakterdeki genç kız çok saçma, basit davranıyor kimse farketmiyor. Çok saçma dizi. Diziyi izlemeyi bırakıyorum.
Dizi beni çok gerdi.X ve Z kuşağinin çatışması diyebiliriz ama Z kuşağı çok aptalca gösterilmiş aman aman bir senaryo konu zenginliği beklemeyin gerilmeme rağmen izledim.müzikler çekim kalitesi çok iyiydi.ibrahim Çelikkol ve Birce Akalay uyumu diye de bir şey vardı.
Dizinin basinda hirsli bir kizla baslayip hirsli kizin kotuluklerine sahit oluyoruz. Ancak ve ancak Miray Daner’in oyunculugu bence vasatti. Onun disinda evet ozel sektor yamyam ortami ama bu kadar da aptal insan yok.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.