Hesabım
    Çöp Adam
    1. Sezon
    Çöp Adam

    Özet

    Tamer ve Peri büyük aşkları için birçok sınavdan geçeceklerdir. Tamer aslında Peri'yi kapattığı yerde ona bir dünya yaratmıştır. Saplantılı aşkı olan Tamer, zamanla sevgisini daha yumuşatacak ve duygusal bağa dönüştürecektir.

    Sezon bilgisi:

    25 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 23 Kasım 2022
    211 Fotoğraf | 25 Video
    Elçin Sangu
    Elçin Sangu
    Engin Altan Düzyatan
    Engin Altan Düzyatan
    Sedef Avcı
    Sedef Avcı
    Füsun Demirel
    Füsun Demirel
    Çöp Adam 25.Bölüm Fragmanı 1:03
    Çöp Adam 25.Bölüm Fragmanı
    3.565 gösterim
    Çöp Adam 24.Bölüm Fragmanı 1:04
    Çöp Adam 24.Bölüm Fragmanı
    140 gösterim
    Çöp Adam 23.Bölüm Fragmanı 1:06
    Çöp Adam 23.Bölüm Fragmanı
    161 gösterim
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    1. sezon bölümleri
    Çöp Adam 1.Bölüm
    S01E01 - Çöp Adam 1.Bölüm
    Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır.Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur. Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır. Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent’in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin telafisi Tamer için çok zor olacaktır.
    Çöp Adam 2.Bölüm
    S01E02 - Çöp Adam 2.Bölüm
    Vicdanının sesini susturmak için tüm ailesini bir araya toplayan Tamer’i geçmişin gölgeleri bir türlü rahat bırakmaz. Hem Meryem’in hem Tamer’in anne ve babalarını gördükleri her an, kapandığını sandıkları yaraları daha da derinden kanamaktadır. Bülent ve Aysel ise Tamer’in sunduğu imkanların keyfini sürmektedirler.
    Çöp Adam 3.Bölüm
    S01E03 - Çöp Adam 3.Bölüm
    Tamer’in sonunu düşünmeden başlattığı oyun, Berrin’in mahzeni keşfetmesiyle daha da tehlikeli bir hal alır. Herkes kaza geçiren Damla’yla ilgilenirken, Peri mahzende ölümle burun buruna gelir.
    Çöp Adam 4.Bölüm
    S01E04 - Çöp Adam 4.Bölüm
    Tamer ve Peri Ayvalıkta geçirdikleri zaman içinde hem birbirlerini keşfeder hem de cesaretlerini sınarlar. Ancak bu kez birlikte oynamaya karar verdikleri oyunun kazananı ve kaybedeni olmayacaktır.
    Çöp Adam 5.Bölüm
    S01E05 - Çöp Adam 5.Bölüm
    Çöp Adam 6.Bölüm
    S01E06 - Çöp Adam 6.Bölüm
    Tamer ve Peri Ayvalıkta geçirdikleri zaman içinde hem birbirlerini keşfeder hem de cesaretlerini sınarlar. Ancak bu kez birlikte oynamaya karar verdikleri oyunun kazananı ve kaybedeni olmayacaktır.
    Çöp Adam 7.Bölüm
    S01E07 - Çöp Adam 7.Bölüm
    Peri’nin korunmaya ihtiyacı olduğunu bilen Tamer iyice köşeye sıkışır, ailesinin paramparça oluşunu eli kolu bağlı izlemek durumunda kalır. Tüm gerçekler gün yüzüne çıkınca dönüşü olmayan kararlar alan Berrin’i durduran ve yönlendiren yine Ahu olur. Ahu’nun öfkeyle attığı adımlar, herkesi bir adım daha sona yaklaştırır.
    Çöp Adam 8.Bölüm
    S01E08 - Çöp Adam 8.Bölüm
    Ahu ve Berrin, Peri’nin gece orada kaldığını öğrendiklerinde yalıda kıyametler kopar. Ne kadar uğraşsa da Berrin’i yalıda kalmaya ikna edemeyen Ahu, bu defa da boşanma için şartlar öne sürer.
    Çöp Adam 9.Bölüm
    S01E09 - Çöp Adam 9.Bölüm
    Bülent’in kızı olduğunu iddia eden Dilber, Meryem’in kafasını karıştırmıştır. Babasının geçmişiyle ilgili bilgi almak istediği Aysel durumu öğrenince işin peşine düşmek için Meryem’i sıkıştırır. Peri’nin çıkardığı son olay, Berrin’in karar değiştirmesine neden olur. Boşanmaktan vazgeçen Berrin, Peri’ye meydan okumak için harekete geçince Tamer kendini büyük bir çekişmenin içinde bulur.
    Çöp Adam 10.Bölüm
    S01E10 - Çöp Adam 10.Bölüm
    Dilber’in doğru söylediğine inanan Meryem onu yalıya getirerek büyük bir bombanın pimini çekmiş olur. Büyük yüzleşme gerçekleri su yüzüne çıkarır. Berrin’in aile krizinin yönetiminde başrolü üstlenmesiyle kendini iyice dışlanmış hisseden Peri’nin kendi köşesine çekilmeye hiç niyeti yoktur.
    Çöp Adam 11.Bölüm
    S01E11 - Çöp Adam 11.Bölüm
    Ahu’nun Peri’ye yaptığı teklifi öğrenen Tamer, durumu Berrin’le paylaşır. Ablasının gerçek yüzünü yavaş yavaş görmeye başlayan Berrin ipleri koparma noktasına getirir. Selim’in de sabrını taşıran Ahu bir anda yalnızlığıyla baş başa kalır.
    Çöp Adam 12.Bölüm
    S01E12 - Çöp Adam 12.Bölüm
    Berrin kızına yaşattıklarından dolayı suçluluk duysa da sonunda ailesini geri kazandığı için mutludur. Dilber’in tereddütlerine rağmen Berrin’in kazandığı zaferden dolayı gurur duyan Meryem de yengesinin en büyük destekçisi olur. Bu durum Selim tarafından terk edilen Ahu’nun işine gelmese de, otelde tanıştığı “zengin” bir yabancı onun için yeni bir umut ışığı olacaktır.
    Çöp Adam 13.Bölüm
    S01E13 - Çöp Adam 13.Bölüm
    Berrin, kocasını yeniden kazanmanın mutluluğu içindedir aynı zamanda Peri’yle yaşadığı yüzleşme, vicdanını rahatsız eder. Ahu, Cenk’le gizli gizli buluşmaya başlar. Herkesten sakladığı bu buluşmalardan birine beklenmedik biri tanık olur.
    Çöp Adam 14.Bölüm
    S01E14 - Çöp Adam 14.Bölüm
    Tamer ve Peri’nin arasında tek bir engel kalmıştır. Berrin, artık Tamer’i kaybettiğini kabullenmiş, kendi kabuğuna çekilmişken Peri’nin bir hamlesi onu adeta çıldırtır ve Tamer’i hayatta en korktuğu şeyle tehdit eder. Annesinin üzüntüsünü gören Damla ise yaşından beklenmeyecek bir plan yapar.
    Çöp Adam 15.Bölüm
    S01E15 - Çöp Adam 15.Bölüm
    Dilber, Yavuz ve Meryem’in arasını düzeltmek için bir plan yapar. Bülent ise Dilber’den kurtulmak için bambaşka bir plan hazırlığındadır. Ertesi sabah, Selim otelde gördükleri karşısında şok yaşarken Peri, kahvaltı sofrasında hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Evdeki gerilim tırmanırken, yalıdakiler asıl tehlikenin kapıda olduğundan habersizlerdir.
    Çöp Adam 16.Bölüm
    S01E16 - Çöp Adam 16.Bölüm
    Tamer ve Peri, yalıdaki gerginlikten biraz uzak kalmak için Seko’nun evine giderler. Burada karşılaştıkları sürpriz misafirler ve öğrendikleri bilgiler, ikisinin arasında gerilime yol açar. Peri’nin ruh sağlığı konusunda giderek endişelenen Tamer, sorularına cevap bulabileceği tek kişiyle görüşür ve kararını verir. Bu esnada Peri, Aysel’e öyle bir şey söyler ki yalıda ortalık fena karışır.
    Çöp Adam 17.Bölüm
    S01E17 - Çöp Adam 17.Bölüm
    Ahu, Selim’le aralarını düzeltmenin mutluluğunu yaşarken, ortaya çıkan gerçekler her şeyi altüst eder. Bu sırada Tamer şirketteki toplantıyı kaçırdığı için Arjantinli bir şirketle büyük bir anlaşmayı kaybederler. Arjantinlilerle bir akşam yemeği ayarlar ancak bu yemek beklediği gibi gitmez. Şirketin temsilcisinin davranışları ve gelen sürpriz misafirin ardından yaşananlar, Tamer’in bugüne kadar görmediğimiz bir yönünü ortaya çıkartacaktır.
    Çöp Adam 18.Bölüm
    S01E18 - Çöp Adam 18.Bölüm
    Tamer, olanlardan sonra başta Peri olmak üzere herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Otelde ise herkes çocukları aramaktadır. Tamer ve Peri, çocukların kaybolduğunu öğrenince Berrin’in yanına giderler. Bütün bu karmaşanın üstüne Berrin ve Ahu bir de otelden kovulmanın şokunu yaşarlar.
    Çöp Adam 19.Bölüm
    S01E19 - Çöp Adam 19.Bölüm
    Evde bunalan Berrin de Seko’yla buluşur. Gittikleri mekanda Elit ve Selim’le karşılaşmaları ise gecenin akışını değiştirecektir. Peri’nin hüzünlü bir çocukluk anısını dinleyen Tamer, onu duygulandıracak bir sürpriz yapar. Bu sırada Berrin’in boynundaki morlukları gören Seko, yaşananları öğrenince Tamer ve Peri’yle yüzleşmek için bir hışım yalıya gelir. Berrin ve Peri’nin yatıştırma çalışmalarına rağmen iki arkadaş arasında ipler kopar. Bu yüzleşme, Berrin’in hiç beklenmedik bir adım atmasıyla sonuçlanır. Ancak bu hareketinin bir deprem etkisi yaratacağından habersizdir.
    Çöp Adam 20.Bölüm
    S01E20 - Çöp Adam 20.Bölüm
    Peri, bir yandan da Berrin ve Seko’nun ilişkisini destekleyen tek kişidir. Tamer ve Seko’nun arasını düzeltmek için çabalar ancak Tamer bu konuda taviz vermez. Sonunda, Tamer, Berrin ve Seko’yla yüzleşir. Bu yüzleşme, Seko’nun hayatıyla ilgili büyük bir karar almasıyla sonuçlanır. Berrin ise bu kararı öğrendiğinde, engel olmak için harekete geçer.
    Çöp Adam 21.Bölüm
    S01E21 - Çöp Adam 21.Bölüm
    Berrin, Seko’yu kalmaya ikna etse de bu ilişki konusunda sadece Tamer’e karşı değil, en sevdiklerine karşı da savaş vermek zorunda kalacağı için gergindir. Peri ve Tamer, sonunda Ercü’nün amcasıyla tanışmaya giderler ancak hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Yavuz, Meryem ve Dilber, restoranda çalışmaya başlamanın heyecanındadır.
    Çöp Adam 22.Bölüm
    S01E22 - Çöp Adam 22.Bölüm
    Peri, Tamer’in, Bülent ve İpek’i hapsettiğini öğrenmenin şokunu henüz atlatamamışken başka bir krizi yönetmek zorunda kalır. Damla’dan aldığı haberle çileden çıkan Tamer, Peri’nin tüm çabasına karşın bildiğini okumaya kararlıdır. Peri, Tamer’in bu haliyle baş edemeyeceğini anlayınca, çareyi bir başkasından yardım istemekte bulur. Bu sırada Aysel, Bülent’in başına bir şey geldiğinden emindir.
    Çöp Adam 23.Bölüm
    S01E23 - Çöp Adam 23.Bölüm
    İşler iyice karışmışken, Tamer, Peri’yi kurtarmak için hayatta onu en çok ezen insanın yaptığı şantaja teslim olur. Bu sırada Peri, Aysel’le yaptığı bir konuşmanın ardından Tamer’i tehlikeye atmayı bile göze alarak çaresizce bir adım atar. Meryem ise altüst olmuş duygularıyla başa çıkmaya çalışırken, Yavuz’un sürpriz hamlesi, onu mutluluktan havaya uçurur. Fakat bu mutluluk sadece birkaç saniye sürecektir. Yalıdaki sorunlardan bunalan Tamer, gece geç saatlere kadar şirkette kalır. Bu kaçış, çok daha büyük sorunları beraberinde getirecektir.
    Çöp Adam 24.Bölüm
    S01E24 - Çöp Adam 24.Bölüm
    Şehirden uzaklaşan Peri, Tamer’i düşünmemek için çabalar ancak Tamer, kendini ona hatırlatacak her şeyi yapar. Tam kararını vereceği sırada ortaya çıkan beklenmedik bir gelişme, Peri’yi altüst eder.
    Çöp Adam 25.Bölüm
    S01E25 - Çöp Adam 25.Bölüm
    Yavuz, Meryem’i istemeye gelecektir. Bülent, bu güzel geceyi sabote etmek için elinden geleni yapsa da bu sefer bütün planları suya düşer. Bülent ve İpek artık tamamen hayatlarından çıkmış, tüm sorunlardan kurtulmuşlardır. Sonunda Peri bebeğini kucağına alır. Meryem’in düğün günü gelir çatar. Ancak en mutlu günlerinin kabusa döneceğinden habersizlerdir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top