Hesabım
    Merlin
    4. Sezon
    Puanım :
    Merlin
    Üyeler
    3,3 9 oy

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    Sezon yapım tarihi: 2011
    10 Fotoğraf | 1 Video
    Colin Morgan (II)
    Colin Morgan (II)
    Rolü : Merlin
    Bradley James (II)
    Bradley James (II)
    Rolü : Arthur
    Anthony Head
    Anthony Head
    Rolü : King Uther Pendragon
    Angel Coulby
    Angel Coulby
    Rolü : Gwen
    Merlin - season 4 Orijinal Fragman 0:29
    Merlin - season 4 Orijinal Fragman
    329 gösterim
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    • Fotoğraf Merlin
    4. sezon bölümleri
    The Darkest Hour - Part 1
    S04E01 - The Darkest Hour - Part 1
    Arthur efsanesinin tüm detaylarını ustaca ekrana taşıyan Merlin’de dördüncü perde, 19 Şubat Pazar 20’de başlıyor. Geçtiğimiz sezonda Camelot en büyük düşmanıyla tanıştı ve Morgana’nın Kral Uther’ın gayr-ı meşru kızı olduğu ortaya çıktı. Artık ormanda bir başına yaşamak zorunda kalan ve her zamankinden daha güçlü ve tehlikeli olan Morgana’nın, hakkı olduğuna inandığı tahtı ele geçirmek için yapmayacağı ölümcül anlaşma, başvurmayacağı kara büyü yok. Üstelik amacına ulaşmak için yeni sezonda ona sarayın içinden bir kişi yardım edecek. Yuvarlak Masa Şövalyeleri Arthur’u korumakta çok başarılı olsa da büyülü güçler karşısında Camelot’un ve Arthur’un tek umudu Merlin. Sınırsız büyü gücüyle donatılmış, altın kalpli Merlin, karanlık tarafın iblisleri ve acımasız büyücülerine karşı Arthur’u koruyabilecek mi?
    The Darkest Hour - Part 2
    S04E02 - The Darkest Hour - Part 2
    The Wicked Day
    S04E03 - The Wicked Day
    Kalede Arthur’un doğumgünü için hummalı bir hazırlık devam ederken Arthur’un eski düşmanı Odin bu kutlamanın Camelot’ın asla unutamayacağı bir parti olması için ant içmiştir. Parti gecenin sonunda bir felaketle sonuçlanır. Camelot’ı kurtarabilecek tek kişi Merlin’dir. Merlin krallığı kurtarmak için sırrının ortaya çıkması riskini göze alabilecek midir?
    Aithusa
    S04E04 - Aithusa
    Julius Borden (James Callis) adında esrarengiz bir yabancı Camelot’ı sonsuza kadar değiştirebilecek bir haber ile Camelot’a gelir. Son kalan ejderha yumurtasının yer aldığı Ashkanar mezarının anahtarının yerini bildiğini söyler. Merlin Borden’ın sözlerinden etkilenir ve ona yardım etmeye söz verir. Ancak bu esrarengiz yabancı kimdir ve daha da önemlisi aslında ejderha yumurtası ile ne yapmak istiyordur?
    His Father's Son
    S04E05 - His Father's Son
    Arthur, kral ilan edildiğinden beri ilk defa gerçek anlamda bir kral olması için ne yapması gerektiğini keşfeder. Tam da şu anda ihtiyacı olan da budur.
    A Servant Of Two Masters
    S04E06 - A Servant Of Two Masters
    Merlin, Morgana’nın eline düşmüştür ve bu durum Morgana için çok iyi bir silah kazanmasına neden olur. Eski dönem sihirleri kullanarak Arthur’a yönelmiştir ve Arthur’un hiçbir şeyden haberi yoktur.
    The Secret Sharer
    S04E07 - The Secret Sharer
    Morgana kaderi değiştirebilecek büyük sırrı ortaya çıkarmak için esrarengiz sihirbaz Alator (Gary Lewis) ile güçlerini birleştirir. Arthur’u Gaius’un hain olduğuna ikna ederken Merlin sırrını ortaya çıkarmadan önce onu acaba durdurabilecek?
    Lamia
    S04E08 - Lamia
    Merlin’in gözünün önüne tüm şehrin gizemli bir hastalığa kapıldığı görüntüsü gelir ve bir süre sonra da bu gerçeğe döner. Merlin, bu durum karşısında kendini kedi-fare oyununun içerisinde bulacaktır.
    Lancelot Du Lac
    S04E09 - Lancelot Du Lac
    Camelot’ta sevinç vardır... Uzun zamandır kayıp olan eski dost Sör Lancelot’ın ölümden dönüşü kutlanmaktadır. Morgana’nın büyü ile dirilttiği Sör Lancelot, Camelot’a dönerken eski duygular tekrar alevlenir. Arthur ile evlenmek üzere olan Gwen ihanetin sonuçlarına katlanmak zorunda kalır.
    A Herald Of The New Age
    S04E10 - A Herald Of The New Age
    The Hunter's Heart
    S04E11 - The Hunter's Heart
    L'épée dans la pierre
    S04E12 - L'épée dans la pierre
    L'épée dans la pierre (partie 2)
    S04E13 - L'épée dans la pierre (partie 2)

    Hayran tepkileri

    Back to Top