Çakallarla Dans 7

Yavuz ÖZSOY
Yavuz ÖZSOY

9 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Gayet başarılı eğlenceli olmuş servet yerine transferde baya iyi olmuş aşırı beğendim çok geçerli...
Ankarali0606
Ankarali0606

21 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Serinin en kötü ve en güldürmeyen filmi olduğunu düşünüyorum İlker Ayrık olmadan bu seri olmuyormuş demek ki
Veysi Celik
Veysi Celik

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
O otobüs sahnesi neydi öyle görsel efekt bide film film değil baş ağrıtan nadir filmlerden izlemeyin bok gibi
Mert H
Mert H

14 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Karakter eksiklikleri ve diğer filmlerden de kötü senaryosuyla serinin en kötü filmi olduğunu düşünüyorum. Oyuncu kadrosunun ziyan olduğu bir film diyebiliriz.
Han ROSS
Han ROSS

31 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Cekmeseydiniz Daha iyiydi çekmeyin olum gerek yok hatta siz hiç film yapmayın... İyi ki sinemaya gitmemiştim .amq
Tarık Akyürek
Tarık Akyürek

30 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Bu kadar düzeysiz ve kalitesiz komedi görmedim, sadece 25 dakika dayanabildim, boşa geçen 25 dakika ,yazık.
Deniz Uyar
Deniz Uyar

15 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bence gayet iyiydi yorumdakilerin abarttığını düşünüyorum.Zaten film belli bir yaş üzerinde küfür tarzı şeylerin olacağı belliydi insanlar ne bekliyor
büşra
büşra

26 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Yani her film gibi son serilerde bozan türden. Aşırı belaltı var cidden rahatsız edici bilmiyorum gerek var mı gidip izlemeye.
Carlos Henk
Carlos Henk

24 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak Betrayed'in benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmanız için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
ismail kılınçarslan
ismail kılınçarslan

17 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle BERBAT bir film. Komedi zeka gerektirir, zekanın olmadığı komedi cinsellik ve dini değerlerle dalga geçerek komik olmaya çalışır. Arkadaşımın israriyla gittim ancak yarısında çıktım. Bu filmleri seyreden insanlar hatta çocuklar ve gençlerden ne beklenebilir ki?
Rezalet bir film
Mesut K
Mesut K

9 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu bir film değil evet iddia ediyorum böyle film olamaz biz neden film yapamıyoruz izlenesi bir film çok şey beklemiyorduk oysaki 1.5 saat zaman geçirebileceğimiz bir şey olsun yeterdi bize ilk yarım saatinde uyumayana ödül versinler zoraki dahi gülebilene bravo bunun yönetmenine eğer varsa senaristine alkış..nasıl yapabilmişler bunu nasıl çevirmişlrr bunu. bundan yetmiş sene önce adamlar yapıyorda sen şimdinin bu sinema teknolojisi ile oyunculuk ,senaryo tecrübeleriyle bunu mu koyuyorsun izleyicinin önüne? ancak çoluk çocuk izler diycem ama ağza alınmaz küfür dolu. bir baktım beş yıldız bile verenler olmuş aslında şaşırmalıydım ama şaşırmadım. muhakkak özel bir sebeptendir zira hiçbir insanoğlunun beğenisi bu kadar kötü olamaz.
Erdem Ç.
Erdem Ç.

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
İlker Ayrık'ın olmadığı bir seri... Mimik dinlendirmek isteyenler gidebilir aşırı eğlencesiz ve muhteşem dışı bir filmdi. Ameliyat videoları bile bu filmden eğlencelidir. Hayırlı kandiller...
Caner Keçeci
Caner Keçeci

27 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Efsane olmuş! Dizilerde hep aynı mekanları görmekten bıkmıştık. Filmin İzmir'de geçmesi gerçekten alışılagelmişin dışında ve ferahlatıyor. Serinin en iyi filmi!
Herifinbiri
Herifinbiri

26 Aralık 2024 tarihinde eklendi
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

Burak
Burak

25 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Seyrettigim en kötü seri diyebilirim,gülmek için gitmek isteyenler gitmesin,
Duygusallık da yok
Macerada yok