Tolgakocak
4 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
fragman izlediğim güzel film gibi geldi onun için platforma düştüğü gibi izledim ama hikaye karakterler bana geçmedi ama asla zaman kaybı demem izlenebilir oyunculuların uyumu fena değil zeynep karakteri fena oynanamamış ama çok tutarsızlık var baba rolündeki ilker masum aksum yine kötü rol oyunculuğu konuşturmuş ama genel itibariyle filmi beğenmedim 10/
ayıp yaaa izlediğim zamana yazık verdiğim para helal olmasın böyle kurgusuz böyle sıkıcı bir film görmedim açın tv yi herhangi bir dizi izleyin daha iyidir.
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak Betrayed'in benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmanız için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Kitabını yaklaşık 5 yıl önce okumuştum Film olacağını öğrendiğim zaman çok mutlu olmuştum filme gelirsek çokkkk güzeldi kitaptan bağımsız sahneler vardı onlarda farklı bir hava katmıştı kısacası sevdim bir daha olsa yine giderim
Kitabını yaklaşık 5 yıl önce arkadaşlarımda görüp okumuştum. Bu gün ise sinemasındaydım. Konu yaratıcı olmasına rağmen oyunculuklar için aynısı söylenemezdi. Ayarlanan atmosfer ve perde arkasının gerçekten iyi olduğuna inanıyorum lakin konu gerektiği kadar açılmadı benim görüşümce. Ayrıca 5 kitaplık bir konunun tek filminde neredeyse 3 kitabının anlatılmaya çalışılması fakat konunun asla ilerlememesinden bahsetmiyorum bile. Arkadaşlarla, çerez yiyip sabahlarken izlenilesi bir film olmuş. En azından sıkılmazsınız.
sürükleyici ve güzel olmuş. oyuncular duyguyu geçirebilmiş. beyza alkoçun önceki filmine göre kesinlikle daha başarılı olmuş. kitaba göre bazı eksiklikler vardı ama çok sırıtmamıştı.