B u kadar anlam dolu ve kaliteli içerik kokan bir sinema filminin vizyonda daha uzun süre kalmasını isterdim. En azından 12. haftasında 7 8 şehirde hala gösterilmeliydi. 4 . haftadan sonra 5 salon çok kötü ve üzücü oldu. Filme gitmek isteyenlerin önü tıkandı adeta.
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üye olmak için en iyi şansınız o. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Hep Otuz Üç Yaşında filmini çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Mutlaka hemen İzlemelisiniz. İslam ansiklopedisi filmi çok güzeldi. Allah Razı Olsun.
Filmi beğenmemek kusur hastalığının sebebi olabilir sadece. etki süresi ve Alanı çok fazla. Allah razı OLSUN. 2024 - 2025 YILLARININ SES GETİREN FARKLI TEMATİK FİLMİYDİ BENCE.
Filme gitmek benim hayatımda yaptığım en iyi işlerden biriydi desem yeridir. Ne kadar güzel etkileyici ve bağlayıcıydı. Hala vizyonda mutlaka gitmelisiniz. benden söylemesi
Nevşehir kültür sanat şenliği kapsamında Özel gösterim ve söyleşi etkinliğinde izledim harikaydı. beki filmi sadece izlesem bu kadar sevmez tutmaz ve etkilenmezdim. Yönetmen MURAT PAY filmi anlatınca yaşanan süreci Çok daha iyi öğrenmiş oldum ve her şeyi ile çok sevdim.
İzlediğim en iyi belgesel film türü diyebilirdim özellikle ikinci aradan sonra çokkkkk ama çokk beğendim. sözler vesaire etkileyici. fevkaledenin fevkinde terimi cuk oturur bu film için.
Senaristliğini Betül demir hanımın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Murat Pay'ın imzasını taşıyan Hep Otuz Üç yaşında filmi gerçekten izlenilmesi gereken filmlerin başında gelmekte. Allah razı olsun ki, böylesine başarılı ve kaliteli işleri beyaz perdeya aktara bildiler. Devamının gelmesini istiyorum. Ekmel çok sevdiğim bir karakter
Yürek yürek çile çile zor bir zamanda . Yangın Yangın büyüttüğüm umudum sensin... umudum sensin Grup Genç EZGİSİNİ BANA HATIRLATAN bİR ÇALIŞMA OLDU . EMEKLERİNİZ ASLA ZAYİİİ OLMAYACAK. EVLİYALARI TARİHİ ÖĞRENDİĞİM BAŞ UCU KLAVUZUM BİR ANSİKLOPEDİ . BENİM kAYNAĞIM tdv İslam ANSİKLOPEDİSİ
TÜRKİYENİN HER SİNEMA SALONUNDA 1 SEANS DA olsa vizyona girmesi gerektiğini düşünüyorken henüz 3 haftasında 20 küsür yerde kalabildi. oysa hafta içi izlenme sayısı artmış ve 8 bin kişid filmi izlemiş kasabalarda ve tenha sinema salonlarında gösterilmesine rağmen. Tebrik ediyorum murat pay ouncularıda çok güzel seçmiş. dilerim gişesi booooool olur