Cahim
2,8

Kadir Erkoç
Kadir Erkoç

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film olmuş 5 yıldızı sonuna kadar hak ediyor korkuyu dabbeden sonra his ettik valla tebrikler
Mert H
Mert H

6 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Hikaye, çocuk sahibi olamayan Hacer’in çaresizlik içinde “cin kabileleriyle” bir anlaşmaya yönelmesiyle başlıyor. İyi bir deneme fakat birçok açıdan klişelerle birlikte sınıfta kalıyor.
Barış Mehmetalioğlu
Barış Mehmetalioğlu

6 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi ilk çıktığı hafta izlemiştim gerçekten harikaydı oyuncu performansları üst düzeyde 2. filmleri geliyormuş eğer üstlerine koyarlarsa yeni bir dabbe doğuyor demektir
Halit Osmanoğlu
Halit Osmanoğlu

18 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Şu filme 2 yıldız veren bile yönetmenin, oyuncuların, senaristin akrabasıdır. O kadar korku filmi izledim izlediklerimin arasında en berbat hikayeye, finale en önemlisi ise en berbat oyunculuğa sahip filmdir sanırım. Özellikle genç kız yol yakınken farklı mesleğe yönelmeli bu kadar berbat oyunculuk hayatımda görmedim oyunculuğun kötülüğünden filme odaklanamıyorsunuz. Dabbe 4 gibi birşey çıkarmaya çalışmışlar zaten Faruk hoca için gittik ama berbat bir filmle karşı karşıya kaldık. Filmde okunan dualar bile herkesin bildiği dualardı Fatiha nas Felak vb. Dua çeşitliliği için bile uğraşmamışlar
Evyapanemirhan
Evyapanemirhan

9 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Dünyanın en yapmacık en saçma kasıntı bir filmdi yapacağıbız işi ş bir filme 300 tl para verdim hiç mi yönetmenlik vasfın yok. Salındaki herkes korkmaktan çok yapmacık oyunculuklara güldü. Rezillik üzerine rezillik resmen.
Enes Bilgehan Bolat
Enes Bilgehan Bolat

7 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Cahim filmini dün izledim. Hikaye olarak güzel ancak dabbe serisinde ki gibi hikaye uzun değildi. Film başlangıcında yapılan büyü ritüeli uzun değil çok kısa bir şekilde ne olduğunu anlamadan bitti. Oyuncu kadrosu olarak faruk hoca teyze ve karı koca olarak dar Bi kadro olmuş. Hikaye olarak etkilendim ancak bir hasan karacadağ kadar değil emeği geçen herkesin yüreğine sağlık ikinci seriyi sabırsızlıkla bekliyorum daha gelişmiş Bi şekilde.
Gapcuklarin efendisi
Gapcuklarin efendisi

6 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Tamamen zaman kaybi. Senaryosu akiciligi berbat ötesi.
Hele kızın oyunculuk komediydi. Korkudan ziyade gülesim geldi izlerken. Okadsr sisirdiler çıkmadan izleyince kahroldum resmen. Filmin senaryosu oldu bitti ve cok basit replik diyalogdan ibaret. Hele büyü sahneleri çok basit kurgulanmış ucuz gorunuyor.
Paranızı yazık...
feyyaz uzun
feyyaz uzun

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Faruk hoca için gittim ama hayal kırıklığına uğradım ilk bölümünde hiç bişey yok ikinci bölümde faruk hoca girince bi tık bişeyler oldu beğenemedim dabbe 4 her zaman en iyi filim kalacak gözümde
Emrah Temir
Emrah Temir

#Cahîm
✍ Filmin adı Cahîm değil de "Vahim" olsa güzel olurdu!
İlk yarım saat;Kanal 7'deki yerli diziler gibiydi!
Oyunculuklar için "amatörce" demek bile çoğu amatör oyuncuya hakaret olur!
"Filme, hocanın geldiği kısımdan başlayalım mı?" diye sorulsa kimse "hayır" demezdi!
Ufak tefek mantık hataları da vardı tabi!
Kızla oğlanın yattığı yatak tek kişilik, hoca kızın annesinin adını bilmeden ismiyle hitap ediyor!.
Korku sahne sayısı da tatmin edici değildi maalesef!
Kendi naçizane fikrim, reklamı yapıldığı kadar doyurucu bir film olmamış!
Sentinela
Sentinela

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Vallahi ne diyeyim, Cahim uzun zaman sonra izlediğim en sağlam korku filmiydi. Filmin başında o gazeteler yazanlar sonra o büyücü sahnesi valla içime işledi sanki tüylerim diken diken oldu :))

Gereksiz eleştirenlere sadece gülüyorum. 10/10 tavsiye ederim! 
Derya Susuz
Derya Susuz

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Bu filme nasıl kötü yorum yapılır??
Az önce izledim ve hala etkisindeyim, ama bazıları nasıl bu filme kötü diyebilir anlamadım gerçekten! Film tam bir gerilim fırtınası, her anı tedirginlik doluydu. Atmosferi o kadar iyi ki, neredeyse nefes almayı unuttuyordum :D Oyunculuklar fena değildi,Faruk hocam zaten almış götürmüş yine reiss. senaryo zaten çok iyi. Hani bazı sahneler biraz "aaa, burada bir şey olacak" dedirtebiliyor ama o sürprizler… Hele o final neydi öyle? Resmen şok olacaksınız!
Korku seviyorsanız hemen gidin izleyin!
Can Özcan
Can Özcan

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
korku sahnesı cok yoktu klasık berbat bır turk filmi hiç , omer ozmen ricasiyla gittim cok iyi bir film değild,
Atsız
Atsız

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
İnsanlar bu filme nasıl 4, 5 yıldız vermiş anlam veremedim baştan sona fiyasko bir film. Zaten büyük umutlarla gitmemiştim tipik cin filmi gideriz biraz korkarız diye gitmiştim, adamlar cin filmindeki biraz korkutmayı bile başaramamış, ya bir filmde yarım saat aile sofrasında geçer mi ya adamlar filmi uzatmak için yarım saniye telefon zil sesi falan dinletiyor ya akıl alır gibi değil bir de adamlar 4 yıldız 5 yıldız falan vermiş , diyaloglar kötü senaryoya hiç bir anlam katmayan diyaloglar yazılmış hadi oyunculuklara laf söylemicem cin filmi sonuçta ama bir korku filmi yapmak istiyosan filmin her dakikasında bir gerilim bir korku yaşatman lazım biz filmin ilk 40 dakikasında aile saadeti izliyoruz (film 86 dk), yani aklınızda gitmeye dair bir şeyler varsa gitmeyin harbi diyom boşa para verirsiniz.
Hakan
Hakan

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Faruk Hoca dokturmus yine diger oyuncularda iyiydi ama basrol kiz haric, onun yerine yine Dabbe 4 ten Kübraydı sanırım onu canlandiran kiz kullanilabilirdi hem oyunculugu cok iyiydi hem Faruk Hocayla beraber baska bir Dabbe 4 karakteri gormus olurduk possessed kiz rolune cok yakisirdi umarim 2. Filmde goruruz. Tekrar filme gelirsek film cok iyi siccin 7 fiyaskosundan cok cok iyi herkesin emegine saglik.
Fatih Başkaya
Fatih Başkaya

3 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Faruk hocayı diğer filmden zaten tanıyoruz şahsen filme faruk hoca karakterinden dolayı gittik. İşin aslı film çok mükemmel bir film değil ama beni etkileyen filmin kurgusu oldu film sonunda beklemediğimiz bir ters köşe geldi. Umarım filmin ikincisinde faruk hoca yine olur. Son olarak ana karakter olan kız daha profesyonel bir oyuncu olabilirdi oyınculuk biraz yapmacık. Artık 6 hazinda siccin 8 bekliyoruz. Filme gidilirmi diye soracak olursanız başlarda biraz sıkılırsınız ama sonu güzel bitti.