Senaa$
1 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ortaydı, kesinlikle bu konu daha garika işlenebilirdi. Ve ödül bile alırdı ama çok basit işlenmiş. spoiler: Adam her şeyi hissettikten sonra uyanınca delirebilirdi her şeyi hissettim diye haykırabilirdi. Ve o gördüklerinden sonra, o insanlardan kendisi intikam alabilirdi. Hem onlarda bi anda şaşırırdı, inanamazdı. Böylelikle aksiyon, gerilim, heyecan her şey tavan yapardı..
Bence siradan bir film... iyi bir sinema sever olarak orjinal hicbir tarafi yok.. brezilya dizilerini animsatti ask ucgeni entrikalar... bos vaktiniz varsa izleyin.. beyazperde dogru bir puan vermis..
Paralize olsa bile acı hissetmez insan. Bilinç ile acı hissi farklı şeyler. Eğer acı hissedebilecek durumda olsa hasta zaten paralize de olmaz, direk uyanır.
Eğer bir insan kalp ameliyatı sırasında acı hissedecek olsa şoka girer ve de öyle duygusal yolculuktu falan değil bildiğin hapı yutar, çünkü sonucu ölüme gider büyük ihtimal.
Bilimsel bir olayı çarpıtarak insanlara gereksiz bir korku aşılamışlar sadece.
Filmin tek ilgi çeken noktası farklı ve özgün bir konuya sahip olması. Fakat, maalesef film bu orijinal konunun üzerine koymak yerine , bu konuyu da berbat etmeyi başarmış. Filmin en merakla beklenilen ameliyat sahnesi tam bir facia. İnsanı filmin ve konunun merkezine odaklayabilecek böyle bir sahnenin bu denli yavan işlenmesi büyük bir hayal kırıklığı. Bu sahnede hastanın yaşadığı acıyı izleyiciye hissettirmek bir yana, sahnenin yetersizliği izleyeni filmden daha da uzaklaştırıyor. Bir kalp ameliyatı sırasında insanın hissedebileceği acıyı en az şekliyle bile vermek, filmde sahnede yer alan ses tonlamaları ve diyalogların bize hissettirdiğinden bin kat daha fazladır muhtemelen. Kalite olarak orta altı bir film derdim ama herşeyin üstüne böyle güzel bir konuyu heba ettikleri için benim görüşüm çok olumsuz.
BeLki ArkadaşLarın övdüğü kadar iyi oLmasada İzLenmesi gereken bir fiLmAyrıca aLba danda bu kadar iyi bir performans bekLemıyordum ama yıLLarın aktörü gibi oynamış geneL bir puan vermek gerekirse 10/7.7 hakediyor ;)
Bu kadar iyi yorumları hak etmiyor bence.Sol köşeye yatırıyor yatırmasına fakat o kadar ağır aksak ve heyecan katmadan ilerliyorki anlatamam.Kısacası değerinden fazla şekilde büyütülmüş buldum.İzlenmezse bir kayıba uğranmaz.5/10