Crank

Seza
Seza

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film akıcıydı, Jason Statham rolünün hakkını vermiş.
cudiferat
cudiferat

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Zamanın hoş güzel geçtiği sıkılmadan izleyeceğiniz ama İçi boş :) bir aksiyon filmi; bazı arkadaşlar eleştirmiş "bir aksiyon filminde senaryo zaten pek önemli değil" diyerek; saygı duymak gerek tabii ki... Ama bu kadar abartı da pes hani...

Filmi büyütmeye gerek yok, tamamen izlenmese de olur cinsinden; ama hoş vakit geçirmek istiyorsanız bire bir... 7,8/10
kalpsiz
kalpsiz

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
iyi bir aksiyon, jason statham zaten müthiş daha ne olsun.
ercan-akbay
ercan-akbay

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Crank gerçekten bir aksiyon filminden ne bekleniyorsa hepsini seyircisine veriyor..Hiç sıkılmadan sonuna kadar merakla izledim..Bu tür filmlerde aksiyondan başka şeyler pek aramamak lazım..Fakat çekimler yeni bir açıdan ve hareketli ve de değişik bir anlayışla çekildiği için filmin akışına mükemmel uyum sağlamış bence..Görüntü on numara..Ayrıca pazarda sexs sahnesi ise filmin en büyük sürpiriziydi..o harika görüntüler için bile bu film izlenir..
mmaslan06
mmaslan06

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence müthiş bir aksiyon filmi. film sürekli akıyor. filmin sonu da klasik bir şekilde bitmiyor. farklı bi film olmuş. 10/8
erzincansporlu
erzincansporlu

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bu kadar aksiyon her babayiğidin harcı değil. Jason Statham dan sonra sinema aksiyon konusunda yeni ivmeler kazandı. Çarşı pazarın ortasında bile adamlar aksiyon yapmışlar :D
esat132
esat132

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon severler bu filmi kaçırmamalı..Abartısız filmin ilk dakikasından beri dur durak bilmeyen bir film olmuş...8/10
Real4Life
Real4Life

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
Dur durak bilmeyen aksiyon gerçekten harika bir filmdi Jason Stathamın hakkını vermek lazım
yalnizreis86
yalnizreis86

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika bir film izemediyseniz kaçırmayın
blackinman
blackinman

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Enteresan senaryolu izlenebilir bir film.Bu arada arkadaş güzel bir tesbit yapmış helikopterden atlama sahnesi ile ilgili. katılıyorum arkadaşa çok saçma olmuş gerçekten.
ahmetkenan3
ahmetkenan3

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film guzeldı ama sonundakı helıkopterden dusus cok sacmaydı adamın asagı dusmesı 5dk surdu adam telefon bıle ettı asagı duserken ucaktan dusse hadı gene olabılır dıycem helıkopterle nası o kadar yuksege cıktılar anlamadım
Meet-in
Meet-in

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Süperdi arkadaşlar ya dolu dolu 1.5 saat geçirdim,çok da eğlenceli bazı yerlerinde gülmekten kendimi alamadım,hele çin mahallesindeki o sahne muhteşemdi:D10/8
kokostarist
kokostarist

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İçinde bir anlam beklemeden izlenmesi gereken bir film bu açıdan değerledirdim ve 10/8 jasonın tek nefeslik filmlerinden ;)
alba42
alba42

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Her anı heyecan,aksiyon dolu müthiş bi film.Gerek müzikleriyle , gerek oyunculukla gayet başarılıydı.10/8.
Desmond-2
Desmond-2

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
HArika bir aksiyon filmi.Aksiyon Sevenler kaçırmasın.Kesinlikle izlediğinize pişman olmayacağınız bir film.