Zamanın hoş güzel geçtiği sıkılmadan izleyeceğiniz ama İçi boş :) bir aksiyon filmi; bazı arkadaşlar eleştirmiş "bir aksiyon filminde senaryo zaten pek önemli değil" diyerek; saygı duymak gerek tabii ki... Ama bu kadar abartı da pes hani...
Filmi büyütmeye gerek yok, tamamen izlenmese de olur cinsinden; ama hoş vakit geçirmek istiyorsanız bire bir... 7,8/10
Crank gerçekten bir aksiyon filminden ne bekleniyorsa hepsini seyircisine veriyor..Hiç sıkılmadan sonuna kadar merakla izledim..Bu tür filmlerde aksiyondan başka şeyler pek aramamak lazım..Fakat çekimler yeni bir açıdan ve hareketli ve de değişik bir anlayışla çekildiği için filmin akışına mükemmel uyum sağlamış bence..Görüntü on numara..Ayrıca pazarda sexs sahnesi ise filmin en büyük sürpiriziydi..o harika görüntüler için bile bu film izlenir..
Bu kadar aksiyon her babayiğidin harcı değil. Jason Statham dan sonra sinema aksiyon konusunda yeni ivmeler kazandı. Çarşı pazarın ortasında bile adamlar aksiyon yapmışlar :D
Enteresan senaryolu izlenebilir bir film.Bu arada arkadaş güzel bir tesbit yapmış helikopterden atlama sahnesi ile ilgili. katılıyorum arkadaşa çok saçma olmuş gerçekten.
film guzeldı ama sonundakı helıkopterden dusus cok sacmaydı adamın asagı dusmesı 5dk surdu adam telefon bıle ettı asagı duserken ucaktan dusse hadı gene olabılır dıycem helıkopterle nası o kadar yuksege cıktılar anlamadım
Süperdi arkadaşlar ya dolu dolu 1.5 saat geçirdim,çok da eğlenceli bazı yerlerinde gülmekten kendimi alamadım,hele çin mahallesindeki o sahne muhteşemdi:D10/8