BABA S.
11 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film basit kurgusuyla sıktıkça sıkıyor.Filmin kendisinde,senaryosunda ve oyuncularda bulamadığım kaliteyi küçük detaylarda buldum.Kapıdaki otel planının değişmesi gibi.Beyin yakar inşallah,diyerek açtım seyirciyi tek şaşırtacak yer olan o kısa süreli "gerçek dünyaya dönüş"bile"Ya daha 20 dakka var adam hala içerde geç geç"dedirtecek kadar basitti.Keyifli seyirler..
korkmak için izlemiştim ama bende o etki oluşmadı film başında 1408 odasının gizemini oldukça abartıyorlar ister istemez çok büyük şeyler bekliyorsunuz ben malesef bu beklentimi alamadım. spoiler: 1 saatlik döngünün tekrar tekrar dönecek olması tekrar kumsalda uyanmış ve hepsi acaba kabusmuydu olmamışmıydı acaba gerçekmiydi dememize sebeb olan fakat daha sonra kendisini tekrar odada buluyor olması benim en çok hoşuma giden kısımları ve bu seyircinin kafasını biraz karıştırıp ilgi çekmeyi sağlıyor.
olumlu film yorumlarını okuyup izlediğim ve beni hayal kırıklığına uğratan filmlerden biri oldu.bana göre filmin senaryosu ve kurgusu çok basitti.film çok eski olmamasına rağmen beni kendine çekmedi.filmde bir mantık aramayıp olduğu gibi kabul etmeme rağmen filmde ilgi çekici bir nokta bulamadım.kısacası oyunculukları da filmi de hiç beğenmedim.
Bu filmin iki sonu olduğunu bilmiyordum. Ben bugüne kadar meğersem hep mutlu sonu izlemişim. Mutsuz son ile karşılaşmam beni dehşete düşürdü ''Ben bu filmi böyle hatırlamıyorum'' ''Bu böyle değildi'' gibi saçma sorular sordum kendime. Mutlu bir son beklerken, o mutsuz son ile karşılaştığım için çok mutsuzum. Bu filmi pc'den siliyorum.
Özellikle filmin ilk yarısında acaba ne olacak diye çok geriliyosunuz..İkinci yarıda biyerden sonra artık ne olursa olsun havasına giriyosunuz :) Güzel bir gerilimdi..Bazı yerleri çok uçuk olsada mutlaka izlenmeli10/8
film iyi başlıyo bişeyler bekliosun ama aradığın korkudan çok pskolojik gerilim hissettiriyor.. Bu açıdan bakınca gerçekten sahneler çok iyiydi.Fakat beklendiği kadarda esrarengiz değil.Özellikle finali...çok daha etkileyici bir son olabilirdi.Stephen Kıng deyince ister istemez daha büyük beklentiler içinde oluyosunuz, ama o beklentimi tam anlamıyla karşılayamadı film..
gecenin karanlığında sabırla izledim adam odaya ilk girdiğinde biraz gerilsemde, sonlarına doğru filmi ileri sardırmaya başladım.. çok saçma ve sıkıcı bir film olmuş en fazla 5 puan alır benden..