Boş Oda

Free Angel
Free Angel

4 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Yıllar önce izlemiştim şimdi bi daha izledim ve güzeldi gerilimi yüksek yerinde çok çok iyi değil ama izlenir süreside kısa zaten
Hilda
Hilda

22 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Orta düzeyde bir film olmasına karşın gerilimi oldukça yüksek. Adamım oyunculuğu çok iyi. Zaman geçirmek adına güzel.
Kaan A.
Kaan A.

2 Eylül 2014 tarihinde eklendi
bilinmeyen kestirme bir yol ve ıssız otel. biraz klişe denebilecek ama bence yineden güzel bir gerilim filmi. filmi izlerken heyecan duyuyorsunuz. bazı eleştirmenler hep aynı "acaba kurtulacak mı" türünde korku filmi yazmışlar bence de çok yenilikçi bir senaryosu yok fakat bu senaryoda olan en iyi filmlerden. gerilim için güzel film. izlemenizi tavsiye ederim.
karakartaltevfik
karakartaltevfik

12 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Eğer kedi-fare türü kovalamacanın olduğu gerilim tarzı yapımlardan hoşlanıyorsanız Vacancy i de beğeneceğinizi düşünmekteyim.Ben bu yapımın temposunu iyi bulduğumu söyleyebilirim.Vacancy e 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
fearless
fearless

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken gerilmedim diyemem, bence iyi bir film..
daybyday8181
daybyday8181

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Vakit öldürmek için seyredilebilir
marshmallow-2
marshmallow-2

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yapılan yorumlara katılıyorum. Filmin türü korku kesinlikle değil. Gerilim/Aksiyon olabilir ancak. Film germesine geriyor ama eksik yani bir şeyler. Oradaki aksiyon geriyor sizi sadece. Evli bir çiftin bir kaç tane adamdan kaçışını izlemek istiyorsanız evet izleyin. Ama çok da bir şey beklemeyin. 5/10
gokselarali
gokselarali

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve gerilim dozu yüksekti.Ancak sonu daha ilginç ve güzel olabilirdi.Sonu hariç güzeldi.
teslaxxx
teslaxxx

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kaçış sahneleri biraz daha düşünülerek gerçekçi yapılabilirdi bunun dışında güzel bir film. biraz kısa metrajlı film tadında olmuş.
jemal-1081
jemal-1081

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmi yapanları tebrik ederm çünkü çok az bir bütçeyle ancak b kadar iyi bir film yapılırdı.insanı geren sahneleri ii yapılmış önceden düşünülebilirliği olmasına rağmen iyi bir senaryo.bence otel filmine çok fazla benziyor bence bu filmlerin gerçekçilik yanıda çok ağı basıyor insannın aklına geliyor acaba gerçekte warmıdır die bu nedenlerden dolayı 10/7
amneris-2
amneris-2

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
konusuda diğer alışılagelmiş klasik gerilim filmlerinden.taksas katliamını andırıyo ama izleyince sıkılmıyosuz.
caakii89
caakii89

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Sağlam bir film olmuş.Yalnız basit yapmışlar.Biraz daha kaliteli olabilirdi.Heyecanlandığm sahneler oldu bnm bu filmde zman zaman.Ama çok fazla birşey bekemeyn..
Eren-Emrah
Eren-Emrah

4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Konusu, cekimi ve oyunculuk bakimindan güzel bir film ama beklentilerinizi tam manasi ile karsilamiyor. Oldukca basite indirgenmis. 6/10
mehtap6
mehtap6

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerilim tarzında izledigim bana gercekten gerildigimi hissettiren filmlerden biri oldu.filmde bazı karelerde mantıksızlık olsada tarzında iyi bir film. gerilmek isteyenler kacırmasın :)
serkanyildiz86
serkanyildiz86

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Akşamüstü 6-8 arası tam havanın sinema saati olduğu zamanlar izledim...

Film tam buna uygun...Klasik bir senaryo (hatta benim yazdığım okulla ilgili bir senaryo vardı ona çok benziyor)...Ama alıştığımız tatlarda bir gerilim olduğu için izlerken zevk alıyorsunuz...

10 üzerinde kesinlikle 7...Zaten 6-10 arası filmler burada izlenebilir...