Alican Çiftçi
22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film benim için beğenmeye çok çaba gösterdiğim ama bir türlü beğenemediğim bir filmdi. Sonra ise düşündüğüm de zaten Hulk için daha ne kadar iyi bi film yapabilirler ki dediğim filmdir.
İron Man'in ilk filmi gibi ayakları yere basan bir film açıklanmayan gizli bir unsur bırakılmamış ve Hulk hakkında bize oldukça fazla bilgi veriliyor. Yani şöyle Hulk spoiler: ikinci dünya savaşında başlatılan ve sonra rafa kaldırılan süper asker projesinin ( sanırım burada Kaptan Amerika'nın oluşturulan projeden bahsediyor ancak sonradan bunu yapan doktorun ölmesiyle proje durdurulmuş olmalı) tekrar hayata geçirilmesi ile oluşturulmuş. Bu filmde şöyle açıklanıyor gama ışınlarına mazur kalan Bruce normalde radyasyon zehirlenmesinden ölmesi gerekirken beyindeki amigdala bölgesindeki primer hücreler bu radyasyonu emiyor, sonrada azaltıyor ve ölmesini engelliyor. Sanırım her dönüştüğünde tekrarlanıyor. Hulk böyle iken kötü karakterinde nası oluştuğu basit bir şekilde anlatılıyor ve size güzel bir seyir keyfi sunuyor. Ancak filmin temposu bazı yerlerde aşırı yavaşlıyor bu sizi sıkabilir.
makyajlar cok kalitesiz geldi bana ilk bunu söylemeliyim.liv tyler güzelliği dısında cok vasattı hatta norton bile bu role tam oturmamıs.sonlara dogru olan karambolde cizgi filme döndü aynı 5/10
öncelikle filmin ilkiyle hiçbir alakası yok.sanırım bir tek general değişmemiş.devam niteliği taşıyan hiçbirşey yok filmde.bunun dışında final bölümü, kapışma sahneleri çok karanlıktı.bütün film bu aksiyonu bekleyip gece karanlığında bir kapışma izlemek ayrı bir hayal kırıklığıydı.
f,lmin son sahnesinde stark yani namı diğer ironman in generale gelişi beni kopardı..marvel herhalde bütün kahramanları tek bi filmde topluycak...demir adam ında sonunda nick fury geliyodu.....hayırlısı bakalım neler olcak....hulk a gelince beğenmedim.............demir adam daha iyi
Evet gelelim uzun bir zamandan sonra değerlendirme yapmaya...Edward Norton harika bir oyuncu fakat bazen iyi oyunculuk karakterle uyuşmayabilir örnek mi işte İncredible Hulk...Bence Eric Bana daha uygun ve başarılıydı.Bu filme daha uygun giderdi die düşünüyorum film genel hatlarıyla çizgiromanı bilmeyenler için eylenceli fakat konu saptırılıyor Marvel buna nasıl engel olamıyo anlamadım.Sonunda Avengers ekibi toplanacak tabi benden duymuş olmayın ilk film kaptan amerikanın gelişi ve Hulkun durdurulması ile alakalı olacak.Betty karakterinede liv iyi gitmemiş bu gibi büyük oyuncular bu filmde grafik arkasında kalmışlar ama Aşk sahnesi ise grafiklerin önüne geçmiş bence...
Edward Nortonun bu filimde oynadigini duydugum an hayal kirikligina ugradim bence Edward bu rollerin adami degil onun yeri bambaska filmime gelince beni pek tatmin etmedi ozellikle aksiyon sahneleri bu arada ilk filimde Hulk daha sempatik bir yuze ve daha devasa bir vucuda sahipti bu filimde Hulk canavar tipli daha kuçuk bir kahraman olmus :) Bu arada filmin son sahnesinde Tony Stark in gozukmesi ve son cumle yakinda marvel kahramanlarinin ortak bir filimde olucaginin gostergesi bakalim nasil birsey olucak hadi hayirlisi...
beğendim diyemem. bir kere karakterler çok değişmiş. ayrıca filmin başındaki gamma kazası ilk filme göre farklı anlatılıyor. film bir adamın kaçış öyküsünü, bir general ve bir askerin ona kafayı takmasını içeriyor o kadar. konu çok sığ kalmış. ilk filmde de çok derin değildi. fragmanda çoğunlukla finaldeki dövüş sahnesi kullanılıyor, aslında filmin sadece 15 dakikası.