good88
15 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar zaten filmleri takip eden büyük bir kitle imdb yi takip ediyor . Oraya baktığınızda zaten esaretin bedeli 1 numara ki bence de hak ediyor . Çok kaliteli bir başyapıt . Puanım 10/10 .
ilk önce kitabını okumuştum kitabın sonu insanı dumura uğratcak kadar güseldi..bu yüzden filmini çk mrk ettim bulmak çk zr oldu ama sonuçta izledim..film in kitaptan farkı ek bi kaç şeyin eklenmesiydi ama kitabı yeniden okumuş gibi oldm.bir çvri olarak son drece ii çekilmiş film.stephen king filmleri pek gsel olmas ama bu mükemmel bir film..10/10
Bütün zamanların en iyi filmi... özgürülüğü uğruna, her şeye rağmen umudunu yitirmeyip mücadele eden kişi, sonunda özgürlüğüne kavuşmayı başarıyor... Robbins varsa bir filmde zaten tereddütsüz izlenir...
İzlemeden önce seyirciyi hüngür hüngür ağlatacak duygusal bir film bekliyordum nedense.Ama oldukça sade bir film çıktı karşıma.O kadar sade ki,bir başyapıtın olabileceği en duru biçimde.Film hiç öyle alengirli yollara girip izleyicisine sorular sordurtmuyor,kafa karıştırmıyor.Söyleyeceğini sona saklayıp,işi bitiriyor.
doğrusu izlemeden önce sıkıcı olabileceğini düşünmüştün ama filim beni gerçekten yanılttı.çok sürükleyici ve etkileyici bir filim daha morgan freeman dan.hakikaten iyi bir filim izleyicisinin kaçırmaması gerek bir filim.altığı puanı hak ediyor.filim uzun fakat hiç sıkmadan ve bunaltmadan sürüklüyor.izlenmenizi tavsiye ederim...
Müthiş müthiş müthiş insanın izlerken diken diken olduğu tüylerinin hiç düzelmediği nadir filmlerden sinema tarihinin en önemli yapımlarından filmin başından sonuna kadar mükemmel biçimde giden bir senayo nefis oyunculuklar eğer bu kadar övgüye ve 9.6 gibi bir ort. rağmen izlemediyseniz alacağınız ya da indireceğiniz ilk film hala bu olmalı!
Yorum yapan arkadaşlar smile şekillerine dikkat edebilir mi..Flim hakkında Mükemmel, şahane, güzel derken Smile normal yüz gözüküyor. Biraz daha riayet edebilimiyiz LÜtfen!! Şimdiden teşekürler.
tam bir başyapıtmış filmmiş ne zamandır sonra izlerim hep erteledim suanda pişman oldum keşke daha önceden izleseymişim cok güzeldi 10/10 imdb puanını sonuna kadar hakeden bir yapım tim robbins ve morgan freeman muazzam oynamışlar ders niteliğinde olmuş bir yapıt umut her zaman vardır ne durumda olursak olalım yaşadığımız müddetçe