bu filmi normal bir film gibi izlemeyin. genel olarak inceleyin, hakkında düşünün. filmin amacını kavrarsınız. zaten ancak amacı kavrarsanız filmi beğenebilirsiniz. sağlam türk filmlerinden
diyalogları serdar akar mı yoksa önder çakarmı yazıyor bılmıyorum ama ıstanbulun varoş semtlerınde yetiştikleri belli sokak tiplemelerini bu kadar iyi yansıtan bir film görmemiştim bu arada serdar akarıda tebrike ederım erkan can bu film de oynamasaydı onu hep mahallenın muhtarlaında kı tiplemesiyle hatırlayacaktık ama ellerıne saglık erkan canın oyunculugunun ne kadar guclu oldugunu ogrendık zaten yanılmıyorsam altın portakal odulu almıstı bu filmle kendısı... tavsiye edilirmi derseniz eski türk filmlerini sevenler için iç açıcı olmasa gerek
Başyapıt mı ? tabii ki değil ama özellikle çekildiği dönemi de göz önüne alırsak gerçekten çok güzel, insanı izlediğine pişman etmeyecek bir film
Filmin kurgusu gerçekten çok güzel, özellikle karakterler ve işlenişi dikkate değer, küfür konusuna gelince bence "yerinde" kullanılıyor ise hiç bir problem yok 8/10. izleyin derim
ya binadan, ya zinadan, o binalar yikilacak, bu kumla yapilan binalari deniz elbet geri alacak .. Bu replik filmden bir alıntıdır . 4 aralıkta 1998 tarihinde vizyona girmiş ve 16 agustos 1999 ilk kez tv ekranlarında gösterilmiştir. cok gariptir ayni gecede deprem olmuştur. Bu bir Tesadüfmüdür?
9 verdim. garip ve deneysel. mutlaka izlenmeli. erkan can favori aktörlerimdendir. takvada uçmuştu zaten oyunculuğuyla. ama tanrı aşkına en iyi türk filmi demeyin. eşkıya kaçıncı o zaman?
Türk sinemasını takip ettiğini iddia edebilececek bir izleyiciyim..
Bu filmi seneler önce izledim ve arşivimde de var. Adana Altınkoza Film Festivalinde gösterimler beleş diye milletin analı çocuklu doluştuğunu ve ilk yarıyı beklemeden tövbe tövbee diyip kaçtılarını gülerek hatırlarım hepp. Küfür hayatın içindedir ve vazgeçilmezidir sizi rahatsız etmiyorsa filmi ve diyalogları başarılı bulacaksınız.Çekim teknikleri çok eleştiriliyor ama Lalelide Bir Azize filmi ile birlikte izlendiğinde muhteşem bir deneysel çalışma çıkıyor ortaya. iki filmde de kesişen kareler ve aynı hikayenin iki farklı yüzünün anlatıldığı kaç film var ki.. Bu filmi izliycekseniz Azizeyide izleyin ikisine birlikte verin notunuzu. Kesinlikle geçer not alacak Türk sinemasının seçkin örneklerinden bence...