apopitozis87
3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence çok kötü bir filmdi.bir dönem çok adından bahsettirdiği için o zamanlar izleyemediğim için üzülmüştüm.keske hiç izlemeseymişim.sınav filmiyle aynı dönemde çıkmış ve daha fazla izlenmişti sınavdan ki bence karşılastırılacaksa eğer sınav çok daha basarılı bir filmdi.demek ki sadece isim olmak bir film için yeterli.bütçe veya senaryo veya filme gözterilen özenin hiç bir anlamı yok.ben komik de bulmadım.sonu hele daha kötü bitirilemezdi.cem yılmaz için kötü bir deneyim bence.daha iyisini beklerdim.
bence cem yılmaz iyi bir film yapiim diye başlamış işe ama kötü oyunculuklar özellikle özlem tekin.. ve maradona.. ve bir kere bile güldüğümü hatırlamıyorum.. hadi onuda geçtik (filme zaten büyük beklenti altında gitmedim) bir konu bile yoktu filmde içi bomboş. hiç bir mesaj vermeyen sadece ticari amaçla yapılmış bir film bence... 10/4
çok kötü bir film olmuş hayak kırıklığına uğradım demem bile az kalıyo düşündüklerimi anlatmaya bence senoryo falan da çok kötü sonunu tahmin etmek o kadar zor değil mazhar alonsonla özlem tekinin oyunculuğu da filmi kurtarmaya yetmemiş bence,demek ki cem yılmazın adının olduğu her iş güzel olmuyomuş
Ben pek beğenmedim. Komedi filmi ama ilk yarısı biraz komik o kadar. Espriler cok az. Aslında konusu güzel boş değil bu yüzdende sonuna kadar izlettiriyor kendini. Boş vakitleri değerlendirmek için izlenebilir. Sinemaya gidemedim diyenler üzülmesin kayıp değil.
filmi beğenmedim, bunun nedeni cem yılmazdan esaslı bir komedi beklemem de değildi.. güzel bir öykü nasıl bu kadar sıkıcı hale getirilir? bu konuda bir dersti belkide.. özlem tekinin ve mazhar alansonun oyunculuğu kötüydü.. cem yılmazın oyunculuğu ve iskender tiplemesi iyiydi ancak filmi kurtaramadı..
filmin bir kaç sahnesi dışında kalan bölümü son derece ağır ve sıkıcı geçiyor, bi hareketlilikten uzat olduğu gibi komedi veya dramatize de içermiyor.. Bence cem yılmaza yakışmayacak derecede başarısız bi film olmuş.. harcadığınız para ve zaman kesinlikle kayıp
film çok kötüydü bkmnin en kötü filmi desem doğrudur..Organize işlerden daha kötü orda hiç yoksa akılda kalan espriler laflar sahneler var burda hiç bişey yooookk..ne konu ne heyecan ne bi mantık hiç bişey yokk.herşey çok güzel olucak tadında deniliyordu..ama asla o tad keşke olsaa..ama film gerçekten de kötü espriye bakmıyorum zaten.. film kötüü