0qulcn
30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Filmi sevdim mesajını gayet güzel bir şekilde veriyor . ama bunun yanında film çok yavaş ilerliyor ağır çekimler falan insanı sıkabiliyor. Kate Winslet oyunculuğunu çok sevdim april karakterini mükemmel bir şekilde yansıtmıştı filme artısı gerçekten çok . herşeye rağmen izlenilebilir ve ders çıkarılabilecek bir film.. 10/6
film derdini anlatabiliyor..dışarıdan görünen hiç bir şey doğru olmayabilir ve bunu da mükemmel çiftimizde görüyoruz zaten..bazı yerlerinde hareket olması filmden kopanlar için gereken birşey olabilir fakat ben içerik bakımından filmi çok beğendim..İzleyicisini yormadan anlatmak istediğini sade bir şekilde ifade eden bir film..10/8
bence güzel bir filmdi. heleki son sahneleri gayet dramatik olmuş. bazı bölümlerde sıkılabilirsiniz yanlız.ama kaliteli oyuncular olduğu ve bazı sebeblerden ötürü 10/7
sonu iğrenç bildiğin zaman kaybı.Romantik filmleri seven birisi olarak filmin ikinci yarısı resmen baydı kadının bunalımı anlaşılır fakat sonu bence daha güzel bağlanabilirdi. 4/10 en fazla bu akdar eder..
oyunculuk çıtanın üzerinde ama senaryo çok yavan ve sığ o üzden ben 6 verdim...kae ve dicaprionun bir kez daha karşılıklı oynadıkları bir film ama güzel değil bence...
Anlamıyorum bazı insanlar bu filme nasıl boş diyebiliyor? hayatın gerçeklerine ayna tutan bu filmi bizim gözümüzde bakmayan anlayamaz. evliliği ve kendinizi tanıyınca bu filmi izlerken neler verdiğini anlayacaksınız. leo oyuncu olmamış, oyuncu doğmuş. oscarlık bir iş çıkarmış.
oyunculuk olarak dicaprio ve winslet harika bir film çıkarmış bence.. film biraz ağır işliyor fakat kate ve dicaprionun aile kavgalarından uyutmadığı bir film olmuş bence :)
Konusunu beğendim, anlattığı şey güzeldi ve de her zaman yaptığım gibi film bittikten sonra 2 dakka film hakkında düşündüm. Şunu anlatmıştı bana ki eğer kutsal kabul ettiğin büyük bir hayalin varsa çevrendeki büyük fırsatları bile onun uğruna harcaman gerekliliği.. .
Seyirciye hiç bir şey vermeyen tamamen bom boş kötü bir film ... Titanicten sonra leonardo di caprio ve kate wınslet in böyle vasat altı bir filmle beyazperde gelmesi de hayal kırıklığı
Film oldukça ağır ilerliyor ama sizi de uyutmuyor ve kendini izletmeyi başarıyor.Kate winslet leonardo dicaprio ve michael shannon oyunculukları dört dörtlük...fakat filmde bir tıkanıklık var bu durum sonlarda aşılıyor ama ilk 1 saat çok yavan ve tatsız yani bahsettiğim şey yavaş olması değil bir samimiyetsizlik var fakat sonradan kayboluyor yani kısaca güzel film ama bir başyapıt da değil 7.5/10