Hayallerin Peşinde
3,4

milchrise
milchrise

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle cok sey anlatıyor...tmm belki cok ilgi cekici etkileyici sahneleri yok görsel acıdan size bir şölen sunmuyor ama hayatı anlatıyor...bnce güsel bi filmdi...cok ii psikolojik tahliller vardı.ve asla ama asla boş bi film degil anlayabilene dolu dolu bir filmdi.kesinlikle kötü yorumları haketmiyor.izleyin ama öylesine degil gercekten izleyin...10/8
mapeteb
mapeteb

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Romantik, yumuşak, hafif bir aşk filmi seyretme umuduyla gidilmemesi gereken bir film Revolutionary Road. "Dram" kelimesinin hakkını vererek üzerine yapıştırabileceğiniz özellikler taşıyor. Ben çok beğendim. Empati yapabilen kişiler, izlerken ayrı bir haz alacaktır. Ağır Fransız filmleri veya bizim sanatsal yerli filmlerimizle karşılaştırılmasının çok yanlış olduğu görüşündeyim; çünkü Hollywood sineması ancak bu kadar ağırlığı kaldırabilir, fazlasına müsaade etmez. Ağır gelen her bir karenin aslında bir sonraki kareyle bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Devamlılık ticari sinemanın en vazgeçilmez özelliği olduğu için, izlemeyenler bu filmden korkmamalı. Çok mantıklı, ilgi çekici ve aslında akıcı bir senaryosu var. Gençlerden çok orta yaş ve üstünü çekeceğine, kendilerinden mutlaka bir şey bulacaklarına eminim.
ugurlum14
ugurlum14

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
film çok sıkıcıydı türü yorumları bu tarz filmlere nasıl yapıyorlar anlam veremiyorum. tabiki bir aksiyon yada sonu mutlu imkansız aşk filmleri gibi olmayacak. bu insanlarla hep rastlasacakmıyız. maalesef evet..
kocader
kocader

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Üç maymun gibi filmleri izleyen seven sinemaseverler gidebilir ve filmi çok sevebilir. Film bir evlilik trajedisini anlatıyor.
Evli çiftlerin muhakak gitmelerini dilerim.
Sevgilinizle hayatınızın çok farklı bir evlilik içinde geçecegini düşünüyorsanız sevgilinizi alın gidin.
Herşey sıradnlaştığı zamanlarda sıradanlığı kabul etmek gerekiyor belki de. (bunu ben mi dedim hayret!!! :)
dogancanoglu1
dogancanoglu1

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim açıkçası.Kate Winsletin performansı da beni büyüledi.İzlemeniz gereken bi film diye düşünüyorum ...
can07
can07

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok harika bir filim olmamakla beraber kötü bir filimde değil.Aslında her ne kadar bu içerkli kitaplar okunsa da filim gene de güzel insanı en azından sıkmıyor..hele ki 2 muhteşem oyuncunun her replikleri filime gerçek bir hava katıyor..Yalnız bana göre filimin en kötü yanı sonuydu.filimin sonunu keşke daha akılda kalıcı bir sahne ile bitirselerdi..Herkese iyi seyirler.. 7/10
ilsalaron
ilsalaron

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film. Zaten Sam Mendes2in bir filminin başarısız olması bana göre söz konusu olamaz. Yanlız bu filmde asıl payeyi Di Caprio ve Winslet ikisine vermek gerekiyor ikili olarak oynadığı sahneler olağanüstü adeta film değil bir tiyatro piyesi izliyorsunuz. Akademi bu filmi nasıl Oscarlarda atladı anlamak mümkün değil.
the-good
the-good

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmden etkilenmek ve filmin ana temasını anlamak için filmdeki karakterlerin yaşadığı hayatın benzeri bir hayat yaşıyor olmanız lazım. Şahsen ben öyle bir hayat yaşıyorum. Üniversite yıllarında hayalleri olan, kesinlikle sıradan bir insan olmayacağına ant içen çoğumuz daha sonra "hayatın gerçekleri" yalanı altında kendimizi kandırıp hayallerimizden vaz geçtiğimiz ve ölene kadar devam edecek sıradan bir hayat yaşamaya başlıyoruz. Geceler gündüzleri, gündüzler geceleri okadar hızlı ve mekanik şekilde takip ediyor ki ona yetişemiyoruz. Bu sırada ev almak, araba almak, yazın fiyakalı bir tatil köyüne gitmek gibi günü kurtaran ufak tefek hedeflerle kendimizi avutuyoruz. Sonra bir gün geliyor ve geriye baktığımızda derin bir boşluktan başka hiçbirşey göremiyoruz. Ve bu düzen öyle bir girdapa dönüşüyorki ondan kurtulmamız, kurulu düzenimizden vazgeçmemiz imkansız.İşte bu film, bahsettiğim bu hayat girdabını reddetmeye kalkan bir insanın sonunu konu alıyor. Kesinlikle izlenmeli diyemiyeceğim çünkü hayatın bu bilincine henüz ulaşmamış bir insan için hiçbirşey ifade etmeyecek bu film aynı zamanda bu hayat girdabına girmiş bir insanı derinden sarsıyor ve açıkçası canını acıtıyor.10/10
hudayio
hudayio

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence film çoğu kişinin dediği kötü değil ben çok beğendim ama sonu biraz daha süpriz olabi
rdi tahmin edebiliyorsunuz o yüzden kurgu açısından zayıf kalsada dram konusu olduğu için oyuncuların performansları gayet iyi zaten titanicten de bildiğimiz gibi... 10 üzerinden 8 veriyorum...
enhedu
enhedu

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ne bekleyerek izlediğinizi bilirseniz harika bir film. elbette bir dram ve kasvetli. kasvetli olduğu için beğenmeyenlere söyleyeceğim şey, filmin zaten kasvetli olmayı "amaçlamış" olmasıdır bence. bir şey sizi rahatsız etmeli ki sizi düşünmeye itsin. hayaller, risk almak (ya da alamamak), her şeyi bir anda bırakıp gitme fikri insanı kendi hayatını sorgulamaya itiyor.

ben de virginia woolf kitapları etkisi yarattı. the hours seven bunu da sever.
volkance
volkance

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
oscara aday gösterilmemesi hayret verici!
hibergate
hibergate

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçeği yalnız gerçeği yansıtmak...senaryo hileleri olmadan hayatı anlatmak...Türün bu örnekleri çok az... İhtişamlı, oyunculuk denen şeyi biz böyle bilmiyorduk... Kate Leonarda... sözlerin anlamsızlaşması... Akışına bırakın izleyin izleyin tekrar izleyin.
doktor-100
doktor-100

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Herşeyin görünenden çok farklı olabildiğini görüyoruz.Bir aile...Dıştan harika ve uzaktan uyumlu,özel bir çift.İçte ise çatlakları olan,sıradan,boğulmamak için çırpınan bir çift.Bu durumdan sıyrılmanın tek yolu ise sadece hayallerinin peşinden gitmek.İşte bunun ne denli zor olduğunu gösteren,hayatın acımasız çarkları içinde kimsenin bizi sanılandan daha değerli görmediği dünyayı anlatan gerçekçi bir yapım.
Filmin başındaki kavga sahnesini tekrar başa sarıp sarıp izlediğimi biliyorum.Kate tamamiyle olağanüstüydü.Son sahne ile de verdiği mesaj müthişti.Hoş bir film izlemek isteyenlerin doğru tercihi.
adem246
adem246

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim.
romantik bir film bekleyenler/titanic 2 bekleyenler sakın izlemesinler büyük hayalkırıklığı yaşayabilirler
izleyenler için filmin güzel bir değerlendirmesi ve analizi:

korcane
korcane

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence film ne kadar ağır ilerlesede oyunculuklar o kadar güzelki sıkılmadan izlettiriyor.titanic ıle kıyaslayanlar için yazıorum aradan 13 sene geçti ve iki oyuncuda artık bence cok daha ii işler cıkartıolarlar karakter oyuncusu oldular ikiside o yuzden titanic tarzı film yapacaklar diye bişi yok artık.ama 2sinin tekrar buluşması cok ii o ayrı.ozellikle 'kate winslet'altın kure yi haketmiş.gercekden cok saglam oynamış filmde.bence evlilik ve aile içi sıkıntılar üzerıne yapılmış guzel bir film..