Mevlüt onur B
11 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Depresyona mı girdiniz?Hayatınız çok mu sıradanlaştı?Hayattan bunaldınız mı? O zaman hemen BAY EVET i izlemeniz lazım. Hayata EVET derseniz ne mi olur filmde göreceksiniz. Jim Carrey de 10 üzerinden 10 oynamış. Çok başarılı
jim carreyin bence en iyi filmi herkezin bence mutlaka izlemesi gereken insanların hayata bakış açısını sahsen (benim sorgulatacak) bir yapım kesinlikle herkesin izlemesini tavsiye ederim :):):)
Az önce izledim. Şeker tadında sıcacık bir film. Her şeye de evet deyince başına neler geldiğini göreceksiniz :) İzlemeyenler ne duruyorsunuz izlesenize :)
film Tam ßenim gibi içine Kapanık 1 adamın hikayesini anLatıyor :) GüzEL 1 Film di Pek Komedi Yoktu Ama yine de insan Jim Carrey e GüLüyor adam hiç bir şey yapmasa bile bizi güldürüyor.. Sesi de Çok güzeLmi$ : =) pek yabancı Müzik DinLemem ama Müziği söyLeme tArzı ho$uma gitti ve bayan Oyuncu da ßana RahmetLi seVgilimi Hatırlattığından dolayı ilgimi çekTi .. bilmiyorum bazen HaYattan ne gibi DerSLer çıkarabileceğimizi HatırLatıyor