Aşk ve Küller

Adana Sanat
Adana Sanat

9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Aşkın nasıl başlayıp bittiğini anlatan yüzlerce film izlemişsinizdir. Bu filmin yönetmeni kendi penceresinden bu konuyu gayet güzel anlatmış. Oyuncular çok başarılı. Bu filmin DVD'si çıkar çıkmaz edinip arşivime katmaya çoktan karar verdim.
Lara Yas
Lara Yas

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Yanlis sebeplerden dolayi asik olunursa. Ask ve Küller isimli filimde iki sevgilinin duygusal sebepten dolayi degilde olusan kosullar nedeniyle evlenmesiyle meydana gelen: aci, eziyetli, mutsuz bir evliligin gecmis ve simdiki zamanla gösterilen ve bire bir giden sahnelerle cevrilmis olaganüstü bir film! Bit o kadar real ve bir okadar da inandirici.
carawan
carawan

28 Mart 2012 tarihinde eklendi
filmde oyuncular sanki kameraya çekildiklerinin farkında deil gibi oynamışlar.O kadar doğal ve hayatın içinden bir film.Yetişkinler için söylüyorum;izleyebileceğiniz herhangi bir sahneyi mutlaka yaşamışsınızdır.
centrino-2
centrino-2

19 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Sorumsuz ama iyi bir baba ve iyi bir eş olan bir adam ile eşinin sorumsuzluğundan bıkmış bu sebeple eşinden soğumuş bir kadının hikayesi. Kimin haklı olduğunu bulabilen beri gelsin diyorum. Aile hikayeleri sevenler kesinlikle izlemeli...
nfs
nfs

1 Nisan 2011 tarihinde eklendi
btn film evirileri harika,ok yaratc,hatta dnyada tm filmlerin orjinal adlar yerine bzim bulduumuz isimler kullanlsn,bence sper olur..

naif,gzel..
hande8500
hande8500

21 Mart 2011 tarihinde eklendi
Başrolde Ryan Goslingin olduğunu görünce filmi hemen izledim fakat beklediğim gibi üst bir senaryo bulamadım. Oyunculuk performanslarına diyecek lafım yok,Michelle Williams ve Ryan Gosling çok iyi fakat film bittiğinde bile "Eee yani noldu ki" dedim.Biraz yarım gibi geldi bana ve biraz kopuk sahneler vardı.Ama en azından vıcık vıcık bir aşk hikayesine değinmiyorlar. İzlenilebilir.
elis ş.
elis ş.

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
tek eksiği sonunu aceleye getirmiş olmaları bunun dışında oyuncuları harika ,işlenen konu her ne kadar bildik gibi de dursa realist hatta sert sayılabilinecek bakış açısı hakim .