Ölümcül Dövüş
3,9

Mehmet Özgür
Mehmet Özgür

27 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Mükemmel herkesin izlemesini tavsiye ederim.
Lenfmflssöxnlslwmddmwwwqpeo3ırjsqşsöfmkdwldmsmdltnspeldkeş
Fahri07
Fahri07

25 Kasım 2016 tarihinde eklendi
çok basit bi film olmuş.filmde konu doğaçlama gibi yani bişeyler anlatılıyor ama çok kafa karıştırıcı.ayrıca oyunculuklar berbat.sahneler çok karanlık.aksiyon sahneleri abartılı ve filmde hiç kurgu yok.oyunu güzel olabilir ama film zaman kaybı.10/2
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok sıkı bir, oyun uyarlamasıydı. Tema müziğini, hâlâ bir çok, club DJ. i kullanmak da, şarkı listelerinde.'Street Fighter' dan bir sene sonra vizyona giren film, ondan daha fazla hasılat toplayarak, ikinci filme açık kapı bırakmıştı...
Eren-Emrah
Eren-Emrah

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
95in teknolojisi ile izleyici etkilemeyi başaran bir film. Zamane teknolojisi ile çekilirse eminim hasılat rekorları kırar ve izleyiciyi büyüler...8/10
filmdenanlar
filmdenanlar

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
sıkılmadan defalarca izlediğim nadir filmlerden.video oyunu,çizgi film derken mortal combatın ilğiyle izlediğim vede beğendiğim filmi.
alba42
alba42

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Mükkemmel bir film ya.Efsane diyebilirim.1 saniyesinde sıkılırsınız diyemem.Öyle müthiş bir film.Dövüş sahneleri falan harika.10 numara film.
ahmet-dursun-1959
ahmet-dursun-1959

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
mortal kombat 2010da arkadaşlar lambertin oynayacağı henüz kesin değil ama scorpıon rolünde chris casamassa oynayacak kesin gözüyle bakılıyor köklü sitelerden aldım bu bilgileri paylasmak istedim inşallah güzel olur
promhil
promhil

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
10/10 veriyorum.. Kolay kolay vermem bu puanı ama beni etkileyen bir film,oyununu cok oynayınca film sanki oyunun icindeymissiniz gibi bir hava yaratıyor.. Forever Mortal Kombatt..
zybzkrt304
zybzkrt304

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
böyle film varmı be 10/10 benim filmlerinden birisi
tibetceylan
tibetceylan

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çocukluğumun filmiydi be. Ne filmdi ama.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
dönemine göre gayet kaliteli bi uyarlama...oyunu efsaneydi,filmini de beğendik
finallyfree89
finallyfree89

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok sevdiğim bir film oyundan esinlenilmiş olsa da fantastik sinema için bir kilometre taşı
1983gs
1983gs

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
oyununuda cok severdim filminide sevdim oyundaki hareketleri filmde görmek hakkaten hoştu :) ...
zeus-legend
zeus-legend

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
en çok sewdiğim karakter scorpion ve buz adam sub-zero :) ayrıca oyunlarıda müthiş
aynurhamamci
aynurhamamci

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Oyununun hayranı olmasamda filmi gerçekten güzel.En iyi oyundan filme uyarlama bana göre.