Evdeki Düşman

OZMO YUMURTA
OZMO YUMURTA

2 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Güzel olmuş heyecanlı saran bir film baya iyi senaryosu bazi saçma şeylerde vardi ama iyi olmuş izleyin bence
patoshik
patoshik

15 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Gerçekten sinirlerinizi ziplatan bi yapıt. Oyunculuk güzel. Tek basinaykende rahatlikla izlenebilecek güzel bi korku gerilim filmi
Free Angel
Free Angel

2 Mart 2019 tarihinde eklendi
Değişik farklı harika bi film. Baba karakteri insanı her ne kadar sinirden çatlatsada mutlaka izlenmesi gereken bi film. Sonuda gayet tatmin edici bitiyor.
pembeoje
pembeoje

8 Ekim 2015 tarihinde eklendi
bu tür filmlerin arasında en iyi en sağlam filmdir.. sonuda şaşırtıcı.
Burak D.
Burak D.

25 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en başarılı gerilim filmi. İzlerken yaşlandım. Isabelle Fuhrman mükemmel oynamış. Altıncı His' te ki Haley Joel Osment ten sonra izlediğim en iyi çocuk oyuncu diyebilirim. Özetle: acıma yetime .. : )
sinema
1 ziyaretçi
21 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Gerilim ve korkuyu bir arada yaşamak istiyorsanız bu film tam size göre. Ters köşeler var. Sinir bozucu tek bir ses bile yok. Esther ise izlemeye gerçekten değer.
Snm Ynr
Snm Ynr

30 Nisan 2012 tarihinde eklendi
İlk başta küçük bir kızın bu kadar akıllı ve bilmiş olmasına şaşırsanız da filmin sonu her şeyi açıklıyor. Gayet güzel !
Rollercoaster
Rollercoaster

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Son sahneye kadar inanılmaz sürükleyici bir gerilim filmiydi.Sıradışı bir senaryo orası kesin.Final de konuya uzak olanlar için farklıydı.Ama birazcık konuya aşinalığınız varsa böyle birşey olmayacağını bilirsiniz ve gülerek filmi bitirirsiniz...7/10
suadiyekartali
suadiyekartali

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
Korkutmasa da gerçekten çok kaliteli bir gerilim filmiydi...
10/8.2
boratacmahal
boratacmahal

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
İlk bir saat durağan geçse de,son 1 saat oldukça iyiydi..Gerilim severler kaçırmasın.
besev2011
besev2011

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bir film insanı nasıl bu denli sürekliyici bir şekilde gerilime doğru sürekler? sorusunun yanıtını alabileceğiniz bir film. Başta karşılaşılan olaylar bir çocuk ekseninde abartılı gözükse de müthiş finali soru işaretlerine son noktayı koyuyor. Cidden izlerken gerildim. Bu tarz filmleri sevenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum..
wayelemzed
wayelemzed

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Aslında alkolden dolayı sözlerine inanılmayan kadınlarla ilgili çok sayıda film var bu bakıma insan yine mi diyor ancak olay kahramanındaki ilginçlik filmi esas çekici kılan özellik. Gerilim filmi izleyenler için fazla gerilim sahnesine sahip. Açıkçası türüne göre gayet güzel bir film. Puan olarak 8/10 veriyorum. Bir de uyarı koymak lazım ki özellikle çocuklara ve yaşı nispeten küçük olanlara filmi izletmeyin bana göre.
Nebuchadnezzar-2
Nebuchadnezzar-2

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Olay sonda koptu zaten güzel bir filmdi.
filmkolik69
filmkolik69

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
şimdi ne olacak duygusunu ve gerilimi izleyiciye hissettiren güzel bir film.ama süresi biraz uzun tutulmuş gibi.
nellyo33
nellyo33