Değişik farklı harika bi film. Baba karakteri insanı her ne kadar sinirden çatlatsada mutlaka izlenmesi gereken bi film. Sonuda gayet tatmin edici bitiyor.
Son zamanlarda izlediğim en başarılı gerilim filmi. İzlerken yaşlandım. Isabelle Fuhrman mükemmel oynamış. Altıncı His' te ki Haley Joel Osment ten sonra izlediğim en iyi çocuk oyuncu diyebilirim. Özetle: acıma yetime .. : )
Gerilim ve korkuyu bir arada yaşamak istiyorsanız bu film tam size göre. Ters köşeler var. Sinir bozucu tek bir ses bile yok. Esther ise izlemeye gerçekten değer.
Son sahneye kadar inanılmaz sürükleyici bir gerilim filmiydi.Sıradışı bir senaryo orası kesin.Final de konuya uzak olanlar için farklıydı.Ama birazcık konuya aşinalığınız varsa böyle birşey olmayacağını bilirsiniz ve gülerek filmi bitirirsiniz...7/10
Bir film insanı nasıl bu denli sürekliyici bir şekilde gerilime doğru sürekler? sorusunun yanıtını alabileceğiniz bir film. Başta karşılaşılan olaylar bir çocuk ekseninde abartılı gözükse de müthiş finali soru işaretlerine son noktayı koyuyor. Cidden izlerken gerildim. Bu tarz filmleri sevenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum..
Aslında alkolden dolayı sözlerine inanılmayan kadınlarla ilgili çok sayıda film var bu bakıma insan yine mi diyor ancak olay kahramanındaki ilginçlik filmi esas çekici kılan özellik. Gerilim filmi izleyenler için fazla gerilim sahnesine sahip. Açıkçası türüne göre gayet güzel bir film. Puan olarak 8/10 veriyorum. Bir de uyarı koymak lazım ki özellikle çocuklara ve yaşı nispeten küçük olanlara filmi izletmeyin bana göre.