Ceren S.
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sadece bir iki yere güldüm kalanı tam anlamıyla vakit kaybı olan bir film..Zaten Şafak Sezerin komedi anlayışını beğenmem ama bu filmi çok övmüşlerdi ve farklı olcağını düşünmüştüm. Güldüğüm bikaç yer hatrına 4/10
birincisi filmi önyargı ile izleyen arkadaşlara sesleniyorum öyle izlerseniz bir başyapıtta olsa zevk alamazsınız.ikincisi şafak sezeri sevmeyen birisi idim ama bu filmden sonra kendisine büyük bi sempatim oluştu tabiki filmde çok saçma senaryo bozuklukları oyuncuuluk yetersizlikleri var fakat izlenebilir 7/10
arkadaşlar bu filmi yapan ekip karikatüristlerden oluşuyor mantık izleyicilere keyifli zaman geçirtmek bir türk şeytanla muhabbet etse ne olur soru bu ve hakkaten komik ve çok eglenceli başka bir şey beklemeye gerek yok birde bunu tüm elemanlarınızla birlikte izleyin eminim çok daha büyük keyif alacaksınız:))))
gülmek için yapılmış bir film ve bu konuda yeterince doyurucu..yırtıldık gülmekten:))filme bu şekilde bakmak lazım,diğer sanatsal yönleri tabiki iyi değil zaten yönetmen karükatirist
film basta izlenebilecek gibi ama sonlara dogru izleyebilmek mümkün değil.zaten öylesine açtım filmi ama izlenilmiyor kardeşim.toplam 2 bilemedin 3 kere güldüm.bol küfürlü espiriler genelde cok bayat.ama citröen espirisinde koptuk:)bütün olarak bakarsak vasatın altında 10 üzerinden 4 puan vercektim citröen hatrına 5 veriorum:)
ya arkadaşlar bu filmde konu yok ama bence yine de güzel bi film kafa dağıtmak için izlenebilir ama filmin küfürle güldürme yoluna gitmesi biraz abes kaçmış 4/10
Filmin giriş sahnesine çok güldüm,onun haricinde güleceğim başka bi sahneyi beklerken bide baktım film bitmiş...taklitle sanat olmaz.korkunç bir film serisinin ilkini izledikten sonra,diğerlerini izlemedim.sanatsal bi değeri yok.bilmem anlatabildim mi?
kesinlikle vakit kaybından başka bişey değil.Harcanan emeğe ve zamana yazık .Halbuki o kadroyla daha iyi iş çıkartılabilirdi.Hiçbir sahnesinde gülmediğim ve sonua kadar izlemeye dayanmadığım ve hangi mantıkla yapıldığını anlayamadığım bir film.
oyuncular iyi ama film gerçekten hiç komik değil kesinlikle zaman kaybıdır şafak sezer sadece liman maceralarını anlatsa bile film bundan daha iyi olurdu.
bayildiIIm ARkadaslar bomba bir film Safak Sezer dokturmus hic oyle karakter tamlamalarina diksiyona etige hikayeye takmayin film guzel mi guzel komik mi KOMik ahha bazi filmlerden kelimeler dilimize yapisir ya bir suru var burada -et ete degecek cumlesi favorimdir