The Demr
1 değerlendirme
20 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Recep İvedik, benim gözümde "Recep İvedik" film serisinin en iyi filmidir. Film hem yeni filmlere göre daha komik sahnelere, hem de daha anlamlı ve düşündürücü sahnelere sahip. İnsanların "Recep İvedik ne ya osuruk esprisine mi gülüyorsunuz" demesini en azından 1. filmde yanlış buluyorum çünkü birinci film aşk acısı, ayrılık, yanlızlık gibi konuları çokça işliyor ve bu konuları bir komedi filminde görmek çok hoş.
Burda filmi eleştirenleri anlamıyorum bir komedi filminde mantık arıyorlar tövbe tövbe zaten gülmek için geldin recep ivediğe neyin mantığını arıyon filme gelince filim mütişdi olumsuz eleştiri yapanlara gelince zırva takımı işte bir holowod filmi olsa öve öve biteremezler gerçek şuki Türk filimleri zirvede Aykut enişte de bunlardan biri holowod filimleri ne gittim bu sene hepside vasat çok azı hariç biraz vicdanlı olun Türk sinemasına
filme kötü diyolar onu bunu bilmem madem çok kötü filmdi niye gişe rekorları kırdı bizim milletimiz iyiyse hakkını verir gişesinden belli iyi film olduğu 9/10
bence süper bir film olmuş,sonuçta sinemaya gülmek için gidiyoruz vede kötü yorum yapanlar şunu bilsin şimdiye kadar yapılan en iyi komedi filmlerinde bir tanesi ve cem yılmazın filmlerinden daha komik olduğu kesin !
Beğensenizde beğenmesenizde bugüne kadar daha komik bi film yapılmadı.Adam gayet doğal,sizin sosyetik dünyanızdan değil.Ayrıca yorum yapanlar hayatınızda hiç böyle bi insan görmemiş gibi davranmayın ya nolur Türkiyede yaşıyorsunuz.Yapımın güzel olması için çok para harcamaya gerek yok kafayı çalıştırmak yeterli.Ön yargıya gerek yok kendinizi kasmayın sadece gülün.
İnanılmaz önyargılıydım.. Bu filme izleyip gülenler için çok kötü laflar ettim.. Tesadüfen yiğenim izlerken bakayım bi dedim.. gülmekten gözlerim yaşardı.. lafımı yuttum..
Hayır arkadaşım beni anlamamışsın.yorumlarda yazmışlarki bu filmde konu yok bence saçma mantık yok falan filan ben onlara diyorum.komiklik derecesi elbette kişiye göre değişir kimi çok güler kimi gülmez espri anlayışıyla alakalı.Sadece dediğim komedide mantık aramak mantıksız...
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemediğim film. Senaryo %100 doğru. Böyle insanlarla çok karşılaşmamız üzüyor insanı. Rekor kırması ise düşündürücü. Demek ki hakikaten sorun var sorun yok diyenlere nazaran.