Büyük Hesaplaşma
4,4

basakbilgi
basakbilgi

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Aşmış, bitirmiş, akıllara kazınmış, tekrar tekrar hatırlanması gereken repliklere sahip bir filmdir Heat; enteresan bir şekilde suçluların kazanmasını isteticek derecede insan psikojisinin içine işleyebilen nadide bir filmdir de aynı zamanda.
kskberkay
kskberkay

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
harikaydı oyunculuğundan hiç taviz vermeyen al pacino yu mu yoksa onu gölgede bırakan de niro yu mu ya da izlediğim en iyi val kilmer ı mı övsem anlayamadım ya da en güzeli ben bunu çok iyi bir şekilde harmanlayan yönetmeni öveyim en iyisi:)) bi de duyumlarıma göre yenisi ya da devamı çevriliyormuş galiba(kaynak:sineport/al pacino)
ekrem-kanbur
ekrem-kanbur

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi tamamiyle De niro ve Al Pacino' nun karşılıklı oyunlarını görmek için izledim ve kanaatim De Niro bir numaradır.
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
michael mann filmlerini her zaman çok beğenmişimdir bu film gerçektende herkesin izlemesi gereken bir yapım zaten al pacinoyu bir yana bırakın robert de nironun oyunculuğu tartışılmaz tek kelimeyle muhteşem bir oyunculuk sergilemiş bence dört dörtlük bir film
cnksy
cnksy

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence bu film sadece oyuncuları için izlenmeye değer gerçektende iki usta döktürüyorlar yine tabiri caizse,fakat seneryo ve kurgu bana o kadarda iyi gelmedi zaman zaman sıkılyorsunuz filmden,filmde pacino ve de niro karşı karşıya bir boks maçını anımsatıyor bizlere,bir klasik olarak izlenilmesi gereken bir film.7/10 iyi seyirler.
efe-dikici
efe-dikici

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon filmlerinin babası,oyuncu kadrosu harika
nicg1
nicg1

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film sıradan bir aksiyon filmi(görünüşte).Fakat oyunculuk ileri düzeyde..
qerimaydin
qerimaydin

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
Düşünce güzel hikaye güzel final berbat bu kadroya böyle film yakışmıyodu 4/10
scarface-tony35
scarface-tony35

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bir film . hırsız polis olayını farklı anlatıyor . Look at me look at me .. bammmm hehe güzel bir film di .
sorcerer-ye
sorcerer-ye

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmde çok büyük bir beklentim vardı. olağan üstü bir yapıt bekliyordum fakat ne yazıkki normal bir film izledim elbette her zamanki gibi pacinoyu ve de niroyu izlerken mest oldum ama konu bence böyle bir film için zayıftı
senward
senward

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kadro süper ama film vasat malesef
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Dünya sinemasının iki dev ismi ve işinin ehli usta yönetmeninden harika bir film...Yan oyuncularda başroldekilerden geri kalmıyorlar...
karizmatik062915
karizmatik062915

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hiç hoşuma gitmedi vasatı geçememiş samimi söylüyorum bi bakarsanız filme çok şey bulamayacaksınız...
yani bildik american filmlerinden
erkill
erkill

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bi film bu kadar ii bi kadroyla ancak bu kadar kötü bitirilebilirdi... yönetmen ve senaristi tebrik ediyorum....
muhterzi
muhterzi

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
al paçino ve robert de niro.. bir filmden daha ne bekleyebilirsinizkki?? ben 9 verdim ama 10 luk film.