Başlangıç
4,6

Muhammet
Muhammet

20 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Bu filme bir kusur bulursam hangi filme iyi diyeceğime emin değilim. Oyunculuklar, sahneler, efektler, sesler, müzikler, kurgu, senaryo... Her şey harika ötesi. Yer yer göze çarpan o sembolizm motifleri, efsane bir final sahnesi... Her şey bu kadar harika olabilirdi anca. İzledikten sonra "Bugüne kadar nasıl izlemem." dedim. Kesinlike izleyin ve izlettirin. Yarım saatine bakar sonrasında devam ederim diye başladığım bir filmdi, saat başından kalkmadan izledim. Rüyalar arası zaman farkı ve bunun senaryoyo çok güzel şekilde yedirilmesi. Muazzam... Efsane... Kesinlikle izleyin.
Ramazan Sarem
Ramazan Sarem

29 Ekim 2025 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok etkileyiciydi. Konusu ve kurgusu çok zekice hazırlanmış. Görsel olarak harika bir yapım, özellikle müzikler sahnelere ayrı bir hava katıyor. Bazı yerlerde anlaması zor ama bu da filmi daha ilgi çekici yapıyor. Sonu izleyicide merak ve düşünce bırakıyor. Genel olarak çok başarılı bir film, izlerken hiç sıkılmadım.
Süleyman Kırtıl
Süleyman Kırtıl

22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Muhteşem film oyunculuk mükemmel sinematografi ,ortam tasarımı ,olay örgüsü her şey çok iyi birazcık çok az akıl karıştıyor ama benim için sorun olmamıştı izleyin izlettirin.
irem Taşdelen
irem Taşdelen

20 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmin başını anlamadım tıpkı nereden geldiğimi bilmediğim rüya gibiydi;) öyle bir aktı ki ne ara bittiğini fark etmedim. Sonunda soru işareti kalsa da akıllarda, sonradan öğrendim ki Michael Caine benim olduğum sahne gerçek demiş :)
isa kılınç
isa kılınç

9 Mart 2024 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel en iyi eserlerden diyebilirim Nolan'ın en iyi eserlerinden hikayeden oyunculuklara filmin anlamına ve derinliğine ve o güzel sonuna kadar kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Katmanlar da biraz kafanız karışabilir ama dikkat ile izlendiğinde çok keyif verici bir film
sinema
1 ziyaretçi
26 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Rüya gibi film gerçekten. Böylesi zor gelir bir daha. Nolan ın şaheseri. Kesinlikle ama kesinlikle izlenmeli. Ben 3 defa izledim hiçbir kusur bulamadım. Kusur bulup kötüleyen kişileri de anlayamıyorum. Acaba hangi filmleri izlemekten zevk alıyorlar. Siz kötü yorumların hiçbiri takmayın ve filmi izleyin. Çünkü izleyecek olacağınız film tarihin en iyi 10 filminden biri açık ve NET. Nokta
Polat KILIÇ
Polat KILIÇ

10 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Filmi anlamak istiyorsanız gercekten dikkatinizi tamamen vermelisiniz zaman kaybı vakit kaybı yazanlar bence dikkatini verememişler filme ondan dolayıdır kötü yorumları konu ve oyuncular mükemmel tartışmasız cok iyiydi teşekkürler di caprio
Ömer Y.
Ömer Y.

5 Ocak 2022 tarihinde eklendi
İzleyecek film bulamayınca açıp bunu izliyorum. Nolan bu tarz filmleri arttırmalı. İzlemeyen çok şey kaybeder.
AMON
AMON

27 Kasım 2021 tarihinde eklendi
DÜNYADAKİ "EN İYİ" FİLMLERDEN. NOLAN İLE LEO HARİKALAR YARATMIŞ
Bu filme "KÖTÜ", "İYİ DEĞİLDİ " diyen MALIN ÖNDE GİDENİDİR!!!
Berke Güneş
Berke Güneş

15 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Çok katmanlı bir hikaye var yine karşımızda… Sakın öyle dalıp gitmeyin… Her kareye dikkat. Katmanlar arasında tek değişken olgu zaman değil bu sefer… Her şey değişken… İnsanların en zayıf anında, rüyasında yakalayıp, en derin fikirlerini, bir bakıma bilinçaltını çalan, yeni nesil bir hırsızın, Leonardo DiCaprio ‘ nun - bazen oyunu biraz bizi zorlasa da – canlandırdığı Cobb’ un hikayesi. Cobb’ dan bu kez istenen çalması değil, bir fikri zihnin derinlerine yerleştirmesi… Çılgınca geliyor değil mi? İşte karşınızda Christopher Nolan…

Hareketli bir aksiyon, hızla akan hikaye ve günümüz sinemasının dehşete düşüren görsel gücü tüm heybeti ile Inception’ da.

Unutmadan eklemeliyim… Filmde tüm bu görkemin belkide en önemli unsuru müzikleri… İşte tam burada; Nolan’ ın “The Dark Knight” başta olmak üzere “Batman Begins” dahil bir dolu filminin müziklerini yapan Hans Zimmer devreye giriyor. Rain Man, Gladiator, The Rock, Mission: Impossible II, Hannibal, Pearl Harbor, Thelma And Louise: The Last Journey, The Da Vinci Code, ve Sherlock Holmes (2009) bir çırpıda aklıma gelenler… Tüm bu filmlerin müzikleri onun elinden çıkma… Bir müzik devinden bahsediyorum… Ve Zimmer “Başlangıç” ta da; hem filmin temposuna ayak uyduran, sizi hop oturup hop kaldıran, hem de filmin dramatik yapısına eşlik edebilmiş bir müziğe imza atmış…

Marion Cotillard (Mal) ve sinemanın yeni gözdesi Ellen Page (Ariadne) bir aksiyon filminde de oynayabileceklerini ıspatlamışlar. Marion Cotillard tek kelimeyle harikulade…

Tam bir beyin fırtınası
oscar
oscar

16 Ekim 2021 tarihinde eklendi
En iyi bilim kurgu filmlerinden biri. Ben Lenonardo DiCaprio'yu pek sevmem açıkçası. Ama adam iyi filmlerde oynuyor. Ve bence en iyisi Başlangıç. Filmde usta oyuncular da var. Gerçekten çok dikaktli izlemek lazım. Filmi durdurmadan lavaboya giderseniz filmin sonunu anlamazsınız. Dikkatsiz izleseniz de anlamazsınız. Hatta dikkatli izlerseniz de anlamayabilirsiniz. Ben bile filmin sonunu zor anladım. Gerçekten herkese tavsiye ederim.
Hamdullah Kaplan
Hamdullah Kaplan

21 Haziran 2021 tarihinde eklendi
BAŞYAPIT!!!
Efsane bir film. Gördüğüm en özgün senaryolardan biri. Her şeyiyle muhteşem, izleyin.
sinema
1 ziyaretçi
28 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Izledigim en iyi film diyebilirim her sene açıp tekrar izliyorum
En sevdiğim bölümleri cobbun çocuklarına kavuştuktan sonra yaşadığı dünyanın gerçek olup olmadığını artik onemsememesi ve topacin sonucuna bakmamasi
Fisherin cillian murphy oyunculuğu mükemmel ötesi idi
Saito ile cobbun limboda kaldıktan sonra saitonun durumu cobbdan daha iyi hatırlaması
10 /10
banu gani
banu gani

7 Mart 2021 tarihinde eklendi
Benim için ilk 3te yani çok güzel bir film basmakalıp birşey değil çok farklı bir öykü acayip sürükleyici kesinlikle izlenmeli sonunu tahmin edebildiğim filmleri boşa gitmiş zaman olarak görüyorum ama bu onlardan değil
Free Angel
Free Angel

8 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Ah Nolan Ahh Dicaprio... bişey mükemmel olabilir mi. Eğer Dicaprio varsa olabilir. Şuan itibarı ile beyin yandığı için ne yazdığımı bilmiyor olabilirim. Ama bildiğim bişey var ki oda bu filmin kaçırılmaması gerektiğidir. Mutlaka izleyin...