Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

realist1526 R.
realist1526 R.

17 Mart 2015 tarihinde eklendi
sevgi, bu kadar ucuz anlatılmamalıydı.oyun gibi, eğlence gibi.sanki gişe için yapılmış.
Furkan Y.
Furkan Y.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Avrupai bir tanışma şekli abes geldi. Bu ne arkadaş. Sevişerek evlendik dedikleri bu oluyor sanırım :) Tamam güzel bir film genel olarak baktığımızda ama birşeyler eksik veya birşeyler fazla. Mesela hemen cumburlop yatağa. Bunlar bize fazla. Sıradan olay değil, kültürümüze ters hareketleri normal göstermek oluyor bu.
Isabelle02-2
Isabelle02-2

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Cemal Hnal ve Melis Birkan dan ilkokul msameresi.
muratdemir

3.Mavi mavi
cetinc
cetinc

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
favori filmi alien, fight clup olan benim gibi birini bile şevkle ekran karşısına kitledi.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
benim ichin izLe unut turunden bir fiLm...
adarahmet
adarahmet

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
adam psikopat olmak zorunda mıydı.psikopat olmadan da evlilikten korkulabilir.evlenmeden serbest cinsel ilişki bu kadar yaygın mı.adamın yalnızlığa mahküm oluşu hayalet sevgililerim isimli yabancı filmi anımsatıyor.melis birkanın yiyiştik demesi 20 yaşında bir genç hanıma yakışmıyor.diyaloglar çok irite edici.
Ilknur K
Ilknur K

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu film aşkı anlatMıyor.Aşktan kaçışı anlatıyor. Aşkı giymek istemeyen, özgür takılmayı kendisine takıntı yapmış ama yıllar sonra bir bakmış ki bu takıntı kendisine yalnızlıktan başka birşey kazandırmamış kişileri anlatıyor. Aile kavramından utanan, tek gecelik ilişkileri, gece hayatını ve sapıklıkları bir halt zanneden insanların aşkı ve aile olmayı sindirememelerini anlatıyor. Tüm gençlik o noktaya gitmiyor mu zaten.
ustasener
ustasener

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu arada melis birkan evet cok tatlı ama kötü oyuncu filmdeki en samimiyetsiz unsurdu
adadakideniz
adadakideniz

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film hakkında birşeyler söyleyeceğim ama aşağıda ki kurallara uymak zorunluymuş..şöyle;''Nezaketten uzak, kaba-saba, özensiz ya da diğer üyelere sataşma ve küfür içeren yorumlar.Filmlere, yapımcılarına, dağıtımcılarına, teknik ekip ya da oyuncularına hakaret içeren yorumlar.Irkçılık ya da cinsiyet ayrımcılığı içeren yorumlar.Filmle ilişkisiz ve başka konulardaki -off topic- yorumlar.''bu yüzden söyleyecek bir söz kalmıyor bana.. kendi kendimi sansürlüyorum bu yüzden ben.. ama lütfen genç kardeşim, eğer hala izlemediysen sen bu filmi, çook şanslısın.. bırak izleme.. yoksa bizler gibi romantizden, sevgiden, aşktan, samimi olmaktan, sadakatten uzaklaşır, bu hislerini kaybedersin.. lütfen, hiç değilse sen bu hislerini aldırma..
eraysinema
eraysinema

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
beğenmedim abartıkları kadar güzel bir film
değildi.babam ve oğlum kadar beğenmedim.
vasatı geçti

10/5
mervebloom
mervebloom

16 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesinde bir gerek görmediğim bir film. Boşverin, daha başarılı filmler dururken bunu izlemeyin...
tolgaakkurt
tolgaakkurt

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kim ne derse desin film 10 numara.bu tarz erkek tipleri kendımce ve kendim gibi fazla olduğundan yaşadıklarıma ve unutamadıklarıma çok üzüldüm.film insan hayatı için uyum sağlaması çok önemli.kendi hayatlarıyla ilgisi olmayan filmden elbette bir anlam çıkaramaz...
ayyuce1984
ayyuce1984

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmi daha yeni izledim ben,üzerinde çok konuşuldu ama bende hiç merak uyandırmamıştı.eşimle birlikte oturdum ve izledim ve inanın sıkıldım.öyle aman aman bi aşk yok filmde ya da ben çok ruhsuzum.ama şunu kesinlikle söylemeliyim ki müzik seçimleri olağanüstü.ben filmi vasat buldum yani 10/6
pursia
pursia

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir filmden daha ne beklenebilir?Bilmiyorum..Oyuncular,senaryo ve müzik o kadar ahenk içindeki anlatamam..hele Melis inanılmaz..Sanki ruh ikizim gibi..Gülüşü,sempatikliği,fedakarlığı,yürüyüşü bile insanı çekiyor..İnanılmaz bir bayan..Seni seviyorum Melis..