Hesabım
    Çatı Katı
    Çatı Katı
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 58dk | Dedektif, Dram
    Yönetmen Erik van Looy
    |
    Senarist Bart De Pauw, Erik van Looy
    Oyuncular: Koen De Bouw, Filip Peeters, Koen De Graeve
    Orijinal adı Loft
    Üyeler
    3,7 47 Puanlama, 12 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Hepsi evli beş yakın arkadaş beraber bir çatı katı kiralarlar. Metresleriyle beraber güzel vakit geçiren bu beş erkek için her şey yolunda gitmektedir. Ta ki sabah uyandıklarında tanımadıkları bir kadının cansız bedenini dairelerinde bulana kadar.

    Beş arkadaşın içini bir şüphe kemirmeye başlar. Dairenin yalnızca beş anahtarı vardır. Her biri bir diğerinden şüphelenmeye başlayan arkadaşlar, aslında birbirlerini düşündükleri kadar iyi tanımadıklarını keşfedeceklerdir.

    28. Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında izleyiciyle buluşan Loft, Belçika tarihinin en çok izlenen filmi olma özelliğini taşıyor.

    Öneriler

    Son Haberler

    Dangerous Lies Sevenlerin Kaçırmaması Gereken 10 Film
    Haberler - Özel Dosyalar
    10 Mayıs 2020 Pazar
    The Loft Filminden Yeni Fragman!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    The Loft, gerilim sevenleri cezp edecek!
    30 Eylül 2014 Salı

    Oyuncular

    Koen De Bouw
    Rolü : Chris Van Outryve
    Filip Peeters
    Rolü : Vincent Stevens
    Koen De Graeve
    Rolü : Marnix Laureys
    Jan Decleir
    Rolü : Ludwig Tyberghein

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    odinhan
    odinhan

    Takipçi 1.029 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    Usual suspects tadinda dili haricinde her yönü artilarla dolu , bir iki ufak hata disinda gerilim dolu merakla izlenebilecek kaliteli bir katil kim filmi..

    10/9
    Ogulcan B.
    Ogulcan B.

    Takipçi 236 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Beklediğimden çok daha iyi çıkan başarılı bir avrupa filmi,eminim bu film Hollywood filmi olsaydı buralar da yorum patlaması olurdu ama avrupa filmi diye maalesef fazla gizem-gerilim sevenler için kaçırılmaması gereken bir film,baştan sona izleyeni merak içinde bırakıyor,izlerken biliyor insan finalin şaşırtıcı olacağını fakat filmin sonu gerçekten şaşırtıyor hatta bir kere değil birkaç defa izleyeni ters köşe ...
    Devamını oku
    gokhankocgida
    gokhankocgida

    Takipçi 213 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    konu klıse bır gerılım fılmınden alıntı gıbıydı..ama ıslenıs ve goruntu kalıtesı yuksekti.fakat fılm tek bır konu uzerınden gıdıyor..110 dk bu fılm ıcın cok uzun..konunun akıcılıgı kesılıyor bazı yerlerde.ozellıkle fınal uzun tutulmus..daha net ve basıt olmalıydı? sona dogru karıstırıldı fınal..yanı farklı bır son olmasını ıstemısler bellıkı ama gereksız ayrıntı olmus?? ozellıkle luc denen ...
    Devamını oku
    kemerlee
    kemerlee

    Takipçi 693 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Orta yaşlı bir gurup erkeğin kaçamaklarını yaptığı bir dairede buldukları bir cesetle birbirlerini sorgulamaları, ilginç komplo teorileri ve birbirlerini tanıdıklarını düşünen beş arkadaşın ortaya çıkan sırlarla aslında hiçbirinin birbirini tanımadıklarını anladıkları süpriz sonu ve hiç düşmeyen temposuyla oldukça kaliteli bir yapım.
    10/7,5

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Belçika
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2008
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Hollandaca
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Yorumlar

    • aamirkhan11 K.
      Loft filmi, Aynı zamanda Çatı Katı ismi ile sinema dünyasına ses getirmiş, başta Belçika olmak üzere bir çok ülkede 2008 yılının en özel filmi seçilmiştir. Belçika sinemasında tüm tarihin en çok beğenilen ve en çok izlenilen filmi olan Loft 2008 Filmi izlerken konusunu okuduğunuz bu geniş makalede yer vermediğimiz bir birinden farklı gizemli olaylara tanık olacaksınız. Beş erkek arkadaşın tüm çıplaklığı ile bir girdap içerisinde çırpınışları ve başlarından geçen olayları hep birlikte izleyelim. Film, Beş arkadaş ve apayrı karakterlere bürünmüş kişilerin nasıl bir arada kalmalarını ve paylaştıkları çatı katındaki gizemli bir cinayet olayını ele alıyor. Bu beş arkadaş oldukça lüks bir otele gidip kafalarına göre eğlenmek için kendilerine zaman ayırırlar. Çatı katındaki hoş vakitlerine metreslerinide davet ederler fakat çatı katındaki asıl sürpriz karşılarına çıkan bir kadın cesedidir. Bu ceset beş arkadaş arasında büyük bir problem yaratmıştır zira otelin lüks odasının anahtarı yalnızca bek kişilik arkadaş grubundan hariç hiç kimsede yoktur. Birbirileri arasında güven zedelenmesi başlarken aynı zamanda herkes birbirinden şüphelenmeye başlar.
    Back to Top