Hesabım
    Dangerous Lies Sevenlerin Kaçırmaması Gereken 10 Film

    Dangerous Lies'ı sevdiyseniz bu filmleri kaçırmayın!

    Netflix ve diğer platformların izlenme sayıları, salonların kapalı oluşu ve tüm dünyada insanların evde zaman geçirmesiyle son ayların bir nevi box office rakamları anlamına geliyor. Pandemi süresinde abone sayılarını katlayan platformlar, geçtiğimiz iki aynı ve muhtemel önümüzdeki birkaç ayın sinema salonları olarak görülebilir. Bunların başını çeken Netflix'in orijinal yapımlarından Dangerous Lies da yakın zamanda en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı. Şüpheli bir ölüm, büyük bir miras ve ardından gelen gerilim yüklü olaylar izleyicileri ekran başına çekmeyi başardı. Heyecanın eksin olmadığı film, bir tahmin senaryosuna da dönünce merak unsuru ön planda yer aldı. Peki bu filmi ve anlatımı sevenler hangi filmleri izlemeli? Yeni ya da eski hangi filmler Dangerous Lies sevenleri kendine çekebilir. İşte bunu düşündük ve sizlere 10 filmlik benzer filmler listesi hazırladık. İşte, Dangerous Lies sevenlerin kaçırmaması gereken 10 film!

    Bıçaklar Çekildi

    Bıçaklar Çekildi

    Yönetmen: Rian Johnson

    Oyuncular: Daniel CraigChris EvansAna de ArmasÜnlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc, gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

    Gizli Takıntı

    Gizli Takıntı

    Yönetmen: Peter Sullivan

    Oyuncular: Brenda SongMike VogelDennis HaysbertGenç bir kadın olan Jennifer günün birinde kendini hastane yatağında yatar halde bulur. Hastaneye nasıl geldiğini ya da vücudundaki yaraların nasıl gerçekleştiğini hatırlamamaktadır. Hafızasını kaybetmiş olan kadının baş ucunda ise kocası olduğunu iddia eden Russell oturmaktadır.

    Kayıp Aranıyor

    Kayıp Aranıyor

    Yönetmen: Aneesh Chaganty

    Oyuncular: John ChoDebra MessingMichelle LaKayıp Aranıyor, kaybolan kızını bulmak için bilgisayar üzerinden araştırmaya başlayan bir babanın yaşadıklarını konu ediyor. David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. 

    Ma

    Ma

    Yönetmen: Tate Taylor

    Oyuncular: Octavia SpencerDiana SilversJuliette LewisMa, orta yaşlarındaki bir kadın ile arkadaşlık kuran bir grup gencin başlarına gelen olayları konu ediyor. Ohio’da yaşayan Sue Ann, kendi dünyasında yaşayan, orta yaşlardaki yalnız bir kadındır. Sue,bir gün kasabaya yakın zamanda taşınmış olan Maggie adında bir kız ve onun arkadaşları ile tanışır. Aileleri ile birlikte yaşayan gençler, üzerlerindeki baskıdan fazlasıyla bunalmıştır. 

    Küçük Bir Rica

    Küçük Bir Rica Yönetmen Paul FeigOyuncular: Anna KendrickBlake LivelyHenry Golding

    Küçük Bir Rica, aniden ortadan kaybolan arkadaşını bulmaya çalışan genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır.

    Konut

    Konut

    Yönetmen: David PastorAlex Pastor

    Oyuncular: Javier GutiérrezMario CasasBruna CusíJavier Muñoz, başarılı bir yöneticidir. Ancak bir anda işsiz kalması hayatının tepetaklak olmasınaa neden olur. Ailesi ile birlikte kaldıkları evin masraflarını karşılayamayacak durumda olan Javier'in evini satmaktan başka çaresi yoktur. Evini sattıktan sonra hala anahtarlara sahip olduğunu fark eden Javier, eski yaşamını geri kazanabilmek için harekete geçer.

    Korkunç Şüphe

    Korkunç Şüphe Yönetmen: Daniel Sackheim Oyuncular: Diane LaneLeelee SobieskiStellan Skarsgard Ebeveynleri ölen ve yetim kalan iki çocuk, aile dostları olan bir çift tarafından yanlarına alınır. Başta şefkatli bir davranış gibi görünen bu hareketin arkasında başka niyetler ve kötü planlar vardır. Çocuklar, bu kötülüğü fark ederler ve gerilim dolu olaylar başlar.

    Doğu Ekspresinde Cinayet

    Doğu Ekspresinde Cinayet

    Yönetmen: Kenneth Branagh

    Oyuncular: Kenneth BranaghJohnny DeppMichelle Pfeiffer1930'lu yıllarda İstanbul ve Paris arasında sefer yapan ünlü Şark Ekspresi'nde bir cinayet işlenir. Amerikalı bir milyoner trende ölü bulunur.Trende çok sayıdaki yolcu arasında ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot da vardır.Trenin kara saplanıp durması, Poirot'a yerel yetkililer duruma el koymadan önce cinayeti çözmesi için birkaç saat zaman verecektir.

    Çatı Katı

    Çatı Katı

    Yönetmen: Erik van Looy

    Oyuncular: Koen De BouwFilip PeetersKoen De GraeveHepsi evli beş yakın arkadaş beraber bir çatı katı kiralarlar. Metresleriyle beraber güzel vakit geçiren bu beş erkek için her şey yolunda gitmektedir. Ta ki sabah uyandıklarında tanımadıkları bir kadının cansız bedenini dairelerinde bulana kadar.

    Fractured

    Fractured

    Yönetmen: Brad Anderson

    Oyuncular: Sam WorthingtonLily RabeStephen TobolowskyEşi ve kızının röntgen çekiminden çıkmasını bekleyen Ray, uzun süre bekleyişin ardından bir tuhaflık olduğunu fark eder. Hastanede karısı ve kızını arayn Ray, ikisine de ulaşamaz. Üstelik aniden sırra kadem basan kızı ve annesi ile ilgili tüm hastane kayıtları da ortadan kaybolur. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top