Sosyal Ağ
3,7

Ismail S
Ismail S

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
David Fincher ın en zayıf filmi kesinlikle.Facebook un çıkış hikayesi anlatılıyor.207 ülke,milyonlarca kullanıcı, dönen paralar.Hikaye ilgi çekiyor.Ama filmle aramdaki bağ zayıftı.O kadar da etkileyici bulmadım.Dün izledim, yarın unuturum..diyebileceğim bir film.Herhangi bir kalıcı etkisi yok izleyici üzerinde.Çok ahım şahım bir film değil.İzleyin,eğlenin, geçin..diyebileceğim türden bir film.(6/10)
dra-kula
dra-kula

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film güzeldi ve sıkılmadan izledimsede çok süperdi diyemiyorum.Hani bir yemek yersiniz güzeldir ama bilemediğiniz eksiklikten tadını alamazsınız ya bu filmde öyleydi.alelade bir lisede geçmiş gibi havası vardı dünyaca ünlü harvard öğrencileri böylemi dedim. dahi denilen çocuk çok yavan geldi daha akıllı bir duruş sergileyebilirdi. Bazı sahneler atılıp basitleştirilirken bazı sahneler daha derin anlatılmalıymış.Ama filmde çok beğendiğim cümlelerde vardı:siteyi mail atarken ' kime gönderdiğim önemli değil, asıl önemli olan onların kime göndereceği?'rektörün: 'harvard öğrencileri iş aramaz iş kurar' bu filmden sonra oturup site kurasım geldi:) rahatlıkla seyredin diyeceğim film 10/7. iyi seyirler
nskmourinho
nskmourinho

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Filme filan kesinlikle önyargıda bulunmuyorum ama fight clubda sonuna kadar popüler kültürün karşısında duran d.fincher ı böyle bir projede görmek beni üzdü.