Kutsal Damacana 2: İtmen

Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu filmi başyapıt olarak işaretleyen arkadaşların film zevklerini çok merak ediyorum. Böyle kalitesiz bir film nadirdir. Daha beteri 3. filmdir.
Orhan Daylan
Orhan Daylan

30 Aralık 2012 tarihinde eklendi
İnsan evladına yapılabilecek en büyük işkencelerden biri de herhalde bu şeyi izlettirmektir. Sözümona komedi filmi çekmişler. Filmin nerdeyse yarısı küfür argo deyimlerden ibaret geri kalan kısmınıda iğrenç sululuklarla geçiştirmişler. Benim hayret ettiğim nokta 800 bin insanımıza bu fiyaskoyu izlettirme cesaretini nerden bulmuşlar. İyi ki geçenlerde tv'den izledimde paramı böyle değersiz şeye harcamadım. Kamu sağlığı için izlemeyin izlettirmeyin.
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
zaman kaybı .
talip46
talip46

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi çok güzeldi ama malesef bu olmamış şafak sezer bile kurtaramamış filmi sadece bi dans sahnesin de güldüm hepsi o kadar..umarım üçüncüsü güzel olur
muge-
muge-

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Türk sineması nerelere gidiyor Yarabbim! açıkçası hiç güzel değildi.
wuhuu03
wuhuu03

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ilk filmin yanında gerçekten vasat kalmış bir devam filmi olmuş..
Burakrises
Burakrises

30 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
başta i devam etti ama tam kurt adam çıktı heh tamam şimdi film başlıyor dedik halbuki filmi tam bir fiyaskoya dönüştü özellikle o kurt adamla dans sahnesinde hiç bir gülümseme yaşamadım. keşke sır komedi değilde içinde biraz korku ve macerada barındırsaydı daha güzel olurdu film boyunca sadece 2veya 3 defa gülmüşümdür 10/3
tarhansimsek
tarhansimsek

26 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Düşünsenize bu film için sinemaya gidenler var :D 3/10
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
yok yok gerçekten kötü bir film olmuş.en çok ejder kapanı gibi bir filmin gişesini etkilediği için üzülüyorum.senaryo, oyunculuk çok kötü ben burada en çok mustafa üstündağ için üzüldüm bence bu filmde olmaması gereken kişilerden biri10/2
enesnail
enesnail

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat. oysaki ilk filmi beğenmiştim. şafak sezer kalitesini düşürüp böyle filmler yapmamalı bence. Aile ile izlenecek bir film hiç değil.
jeo0285
jeo0285

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İğrenç ötesi bir film. izlemeye değmeyecek filmler arasında 1. sırada yer alır bence.
muramut
muramut

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana filminin birincisi güzeldi. Ama Kutsal Damacana 2 film olarak nitelendirilemeyecek harcanan negatife yazık bir şey. Bu şeyi sonuna kadar seyredebilen bir kişi bundan sonra her seyredeceği filmi bunla kıyaslarsa seyrettiği her filmden zevk alacaktır. Türk Sinema tarihinin en kötü yapımlarından biri olup kesinlikle 2010 yılında gösterime giren yerli ve yabancı filmler arasında berbatlıkta bu şeyi tek geçerim. Diğer hiçbir film bunla kıyaslanamaz.
gayret57
gayret57

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi çok beğenmiştim,burdaki kötü yorumlara rağmen izlemek istedim dvdsi çıkınca ama çok nadiren güldüm,gerçekten kötüydü.recep ivedikler bile çok daha güzeldi.üzüldüm.
arifyldrm
arifyldrm

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Film haricinde herşeye benzemesiyle dikkat çekiyor...Berbat.......
casillas87
casillas87

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ilk filmde baya gülmüştüm.. o yüzden merakla bekliyordum ama burdaki yorumlardan ve düşük puandan dolayı sinemada izlememiştim.. dün filmi izledim ve burdaki yorumların gayet iyi niyetli yapıldığını ve bu filme 4 puanın bile çok olduğunu düşünüyorum.. emeğe saygı duyuyorum ama bu emeği harcayanlarında bizim bibuçuk saatimize saygı duyup ona göre iş yapmaları gerekiyo bence