recep ivedikten 2 kat daha iyi ve bu filmde emek var görüntü kalitesi hoştu film için kasaba yapılması filmin izlenmesi için ayrı bir etken karakterler de komikti neden beğenmediler anlamadım ben beğendim 10/9
Öncelikle aşırı reklamı yapılan filmlere alerjim olduğundan ısrarla filmi izlemedim ancak dün geceye nasip oldu.Beklediğimden iyi bir filmdi ve Cem Yılmaz ve Ömer Faruk Sorak ikilisinin ne kadar sağlam bir sinema altyapısı olduğununda kanıtıydı.Komik olduğu kadarda sağlam bir senaryosu var ve Ömer faruk Soraka hayranlığım bir kat daha arttı.Türkiyede değilde Hollywoodda olsaydı kesinlikle dünyaca ünlü olurdu.
Bence film gayet başarılıydı diyemicem çünkü çok mu mantık hatası wardı bana mı oyle geldi anlamadım..Yani bi çizgi filmdeymişiniz gibi işlenmiş konu.Güzel espriler hatrına 910
Espiriler son derece kaliteli,çekimler ve kostümler muhteşem,izlerken hem güldüm hem de Clint Eastwood un eski kovboy filmlerindeki tadı aldım,sadece küfür çok fazlaydı ama Kutsal Damacana gibi yalnız küfür olacağına böyle olsun daha iyi
filmin ilk kırkbeş dakikasına kadar pek umduğumu bulamadığımı söyleyebilirim ama şerif loyt rolündeki zafer algöz ortaya çıktıktan sonra kahkaha tufanı başladı,adamın hersöylediği lafa güldüm diyebilirim.Puanım;8 Ama Arogla kıyaslandığında arog daha eğlenceli ve normal espri sayısı daha fazladıydı,bunda argo kelimeler daha fazla
bu film kahkalara boğulmak için yapılmamış.insanlar cemyılmaz denilince gülmekten yarılacağını zannedip puanı düşürmüşler. ve iddaa ediyorum izleyicisinin çuğunluğunun anlayamacağı derecede ince espiri vardı. çok farklı noktalardan iğneleme yapmış. bence çok güzeldi ayrıca harcanan emek kesinlikle bu puanı haketmiyor. (8,5/10)
Film neden bu kadar az puan aldı..Hadi ama yapmayın o kadar da kötü değildi..Tamam çok fazla kahkaha attırmıyor ama gerçekten çok keyifli vakit geçirtiyor..Köstümler , Mekan gerçekten çok emek harcanmış..Puanım 8/10.