turan
1 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Diger filmleri çok komikti.Özellikle 2. filmin yanina yaklasamaz. Ama artik sikildigimi hissettim:) Hep ayni tip espriler. Aceleye getirlimis bir senaryo. Recep Ivedik efsanesi bitti bu sayede...
kabul etmemiz gerek bi şey var bizim insanımız recep ivedik karakterini seviyo. bende seviyorum tabi . ama karakterle kalmıyo işte . filmde ne bir konu var ne bi seneryo sadece para kazanılmak için yapılmış bi film . recep ivedik 1 çok iyiydi 2 ve 3 de aynı tadı alamıyo insan
Sinemaya çıktığında gitmeyi düşünmediğim, uzun süredir de hiç aklıma gelmeyen filmi sonunda izledim. "Niye daha önce izlemedim ki."demedim maalesef :). Çünkü üniversite yıllarında, TV8'de yayınlanan ve dikkatle takip ettiğimiz "Dikkat Şahan Çıkabilir" programında tanıştığımız Recep İvedik bu değildi. Serinin üçüncüsü olan film, Recep İvedik'in ve senaristlerin (artık kimse onlar) gittikçe iğrençleştiğini gösterdi. Çok fazla gereksiz ve komik olmayan davranış ve sahneler vardı. Hiç gülmedim mi? Evet güldüğüm, hatta kahkaha attığım yerler oldu. Ama izlediğim şey buna değer miydi? Maalesef hayır. Bu sene yayınlanan komedi filmlerinden birini tekrar izlemeyi tercih ederdim, ki tekrar film izlemek sevmediğim bir şeydir. Konusuna gelirsek film; bir tanıdığının üniversitede okuyan kızının Recep'e misafir olarak yerleşmesi ve nenesinin ölümünden sonra psikolojik sorunlar yaşayan Recep'e psikolojisini düzeltmesi için yardım etmesinden bahsediyor. Puanım: 5,0/10
1 ve 2 nin hatrına gittim ama sonuç felaketti. iğrenç sahneler ne zamandan beri komik oluyor anlamadım. sadece iğrençlikle güldürmeye çalışmış. olmadı.olmadı.olmadı
Recep İvedik, kendine has bir film.Ticari kaygılarla yapıldığı ve kahramanın iğrenç bir insan olduğu aşikar.Ama zaman zaman yaratıcı espirileri olabiliyor.Fakat 3. film, gerçekten vasat.Üzerinde yeterince düşünülmeden ve çalışılmadan yapılmış kötü bir seri üretim
Sırf para kazanılmak için yapılmış bir film olduğundan, başarı elde ettiler bence. 4 haftada 3 milyonu geçmiş seyirci sayısı. İyi para kazandılar ama sinema kültürüne hiç bişey katmadılar. puanın 10 üzerinden 4.
argo kelimelerden utandık diyorsunuzda günlük yaşantımızda genelde tüm insanlar bunu yapıyor ve sadece bu filmde yok argo kelimeler ayrıca arog filminide izledim birşey anlattıgı yok bir anlam yok filmde çok sıkıcı nefret ettim yani recep ivedigin daha serisini bekliyorum 456.. gibi türkiyede ne olaylar oluyor bırakında birazda gülelim içimiz kan aglıyor gülmeyi unuttuk be
2 den sonra büyük heyecanla bekledigim çok büyük umutlarla gittigim bir filmdi ama ummudugum gibi çıkmadı 3 seri arasında tek favorim 2...Eger ki bir 4.sünü çekerseniz lütfen 2 nin tadında olsun.Yanılıyormuyum bilmem ama bana göre 2de küfür çok eleştirileri bu filmde sanki biraz kısıtlama getirtmiş ama emin olun bence küfür yok küfür var denmesi için açık açık söylenmesi gerekir yaptıgınız sadece imaydı onuda zaten sadece büyükler anlıyor.Benim küçük kuzenimde gitmişti 2.sine yapılan imalardan hiçbirini anlamadı mesela demekki imalardan çoçuklar anlamayabiliyor çok küfürlü çoçuklar gidiyor diye eleştirilmenin bi manasıda yok gibi sanki...herneyse tekrar söylüyorum 4.sü olursa lütfen 2 nin tadında olsun
Lütfen "sinemadan anlayana iyi film" falan demeyin.Bence zaman kaybı hiçbir getirisi yok Türk sinemasının en çok izlenen filmine bakın ve diğer ülkelerle karşılaştırın.
serinin en üzel filmiydi ark ısrarı üzerine gittim ama gerçekten pişman olmadım bir de şu var herkes filmi kötü eleştiriyo yok seviyesi düşük yok çok basit ama kabul etmelilerki gerçekten bu karakter aramızda ve günlük hayatta herkesin karşılaşabileceği biri, o yüzden bu kadar sevildi belki de eleştiri yaparken bir de bu açıdan bakın lütfen