Güzel film hele birde matrak arkadaş ortamında izlerseniz filmi daha güzel oluyor.Oyunculukları başarılı buldum.Eksikleri yok mu derseniz muhakkak var ; ama beni güldürdü mü derseniz güldürdü gerisi önemli değil .Filme puanım 8/10 :)
Büyük beklentiyle izlediğimden midir senaryodan beklediğimi bulamadım. Oyunculuklara diyecek tek kelime yok hepsi çok iyidi. Tabiki son zamandaki vasat filmlerimizin çok üzerinde. Ama sinemamızı ayağa kaldıracak kişilerin de kalbur üstü film çekememesi sinema severleri üzmüyor değil. Ata demirerden daha iyisini bekliyorum. Hoşça vakit geçireceksiniz...
kartalmurat eyvah eyvaha kaliteli komedi demeyeceksek hangi filme dicez ? tamam bizde eski türk filmlerine bayılıyoruz ama eyvah eyvah o filmlerin bende yaşattığı duyguyu tekrar yaşattı.şu 10 yılda yapılan en komik film bence eyvah eyvahdır.
İlk 20dk falan sıkıldım acıkcası. Ata Demirerin Trakya sivesiyle gecicek sandım ta ki Demet Akbag ortaya cıkana kadar. Kadın filmi kurtarmıs resmen bunu savunanlara katılıyorum. Ama öyle bi kurtarmıs ki bence vasat bi film harikaya dönüsmüs.İkinci yarıda cok güldüm,cok eglendim. Üstelik Demet isin icine girince Ata Demireri de etkilemis bence.
Filmi oldukça beğendim. Ailece izlenebilecek eğlenceli ve en önemlisi gerçek bir komedi. Şive çok sevimli olduğu gibi argo kelimeler bulunmayışı ve profesyonel oyunculuklar ile işte budur dedirtiyor. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
bu flim giderken cem yılmaz yahşi batısı gibi saçmasapan bekliyordum flim çok komik çok eğlenceli vizonteleden sonra çekilmiş en iyi komedi flimi muakkak izleyin
trakyalilarin recep ivediki hayırlı olsun be yaa :) ata zaten süper ama bir daha kendini aşmış. çok güldüm sadece ben değil tüm salon çok güldü. umarım siz de beğenerek izlersiniz.
Güzel film :) İzlerken zevk alıyorsunuz ama umarım Recep İvedik gibi işin cıvkını çıkarıp devamlarını falan çekmez... Trakya şivesi ile mizah yapmış Trakyadakiler güler mi bilmem ama bizi güldürdü. 8/10